• FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 499,-

 • KUNDSERVICE ÖPPEN VARDAGAR 10-16

HairLust Hair Gummies


Fördelar med HairLust Hair Gummies

 •    Passande för veganer och allergiker
 •    Fri från laktos och gelatin
 •    Nyttiga och kalorisnåla vingummin
 •    Innehåller 5.000 mcg Biotin
 •    Högt innehåll av Folsyra, B5, B6 & B12
 •    Noggrant utvalda ingredienser
 •    Bidrar till en normal hårtillväxt
 •    Naturlig färg från lila morotsjuice
 •    Baserat på naturligt socker från bär
Skandinavisk produkt
Vegansk
Naturliga smaktillsatser
Allergivänlig
hairlust gummies

Smakfulla & roliga hår vitaminer

HairLust Hair Gummies är naturliga och kalorisnåla vingummivitaminer för håret, perfekta för dig som känner obehag av att svälja tabletter eller kapslar. Dessa Gummies består av essentiella hår vitaminer och mineraler din kropp behöver för att bilda den näringsgrund nödvändig för att odla ett längre och tjockare hår. Kombinationen av biotin och zink stärker håret och upprätthåller en sund hårväxt. Utöver detta innehåller HairLust Gummies bland annat folsyra, jod och B-vitaminer. Dessa ämnen tillför näring till både hårbotten och hårsäckar. Samtliga ingredienser är noggrant utvalda för deras effekt och rå-materialet är hämtat från dem bästa producenterna i världen. HairLust utvecklas med fokus på de specifika behov hos kvinnor i de nordiska länderna och ämnar att möta vår livsstil, klimat, näringsbehov samt hårvårdsrutiner. HairLust Gummies erbjuder ett modernt tillvägagångssätt gällande kosttillskott och kombinerar en välsmakande vingummivitamin med en formula tillägnad håret.

hairlust vingummivitaminer

Våra smakfulla vingummivitaminer för håret är konstruerade för att möta negativa biverkningar från vitamin- och mineralbrist. Skydda hår från slitage när det gäller dåliga hårprodukter, hårvårdsrutiner, styling samt hormonella förändringar och genetik. HairLust Gummies rekommenderas:

 • Om du har upplevt oxidativ stress, som har gett tunnare hår och försämrad hårväxt.
 • Om du vill ge ditt hår det bästa näringsmässiga stödet
 • Om du ångrar en klippning hos frisören och ditt hår har blivit alldeles för kort.
 • Om du har svårt för att odla ett långt hår på grund av att ditt hår är torrt.
 • Om ditt hår kontinuerligt bryts av eller klyvs.
 • Om du har haft hårförlängningar som skadat håret.
 • Om du varit har gravid och därför upplevt håravfall och tunt hår.
 • Om du har upplevt hormonella förändringar, exempelvis på grund av klimakteriet

Ingredienser:

Vitaminer:

Biotin är den mest välkända och erkända vitaminen, som bidrar till normal hårväxt. Biotin är inte enbart bra till hälsosam hårväxt utan även för upprätthållandet av hårets allmänna styrka och hälsa. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i kosttillskott till håret och det är inte utan anledning. Biotin backas upp av kliniska studier för dess effekt på håret och därför innehåller HairLust Hair Gummies 5.000 mcg biotin per daglig dos.

Vitamin A förekommer bland annat i morötter och grönkål. Vitamin A bidrar med att främja blodcirkulationen i kroppen, däribland hårbotten, som kan bidra till en normal hårtillväxt. Genom att öka cirkulationen till hårbotten främjas upptagandet av andra näringsämnen i hårsäckarna.

Pantotensyra (Vitamin B5) bidrar till en välfungerande energiproduktion och är ansvarig för att producera hormoner. Den är också nödvändig för cell - och vävnadsbildning, samt hårsäckarna. Hormonella störningar kan orsaka ändringar i kroppsbehåringen samt resultera i tunt och skört hår. Pantotensyra används också för att normalisera syntes och steroid hormoner, samt öka intaget av vitamin D.

Folsyra, även känt som vitamin B9 fungerar väl tillsammans med biotin. Folsyran balanserar vår metaboliska aktivitet och hjälper hårcellerna att dela sig. Folsyra bidrar också till kroppens energiomsättning samt aminosyrasyntes.

Vitamin B6 bidrar med en normal produktion av protein och glycogen. Glycogen är kroppens viktigaste energikälla till proteinsyntes, som är viktig för att din hårväxt skall fungera korrekt. Vitamin B6 fungerar bra tillsammans med zink samt bidrar till en normal hormonaktivitet, DHT, som annars kan orsaka håravfall och skört hår.

Vitamin C bidrar till en normal produktion av kollagen, som har en betydelse för frisk hud och hår. Vitamin C arbetar bra tillsammans med Vitamin D och E, som är en fantastisk antioxidant för att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Vitamin D är den vitamin som vi saknar mest i dem nordiska länderna. Upplever du håravfall kan det bero på vitaminbrist av vitamin D. En studie utförd på Universitet i Cairo 2013 visade att dem kvinnor som led av håravfall hade ett rejält underskott av järn och D-vitamin i blodet.

Mineraler:

Zink är en nödvändig mineral som bidrar till hälsosamt hår och hårväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila samt bidra till en normal energiproduktion och proteinsyntes, en av dem vanligaste orsakerna till håruttunning och tillfälligt håravfall.

Jod stimulerar en normal produktion av sköldkörtelhormoner och en normalt fungerande sådan. Sköldkörteln hjälper immunförsvaret och hormonerna att förbli stabila. Ett underskott av denna mineral kan leda till en icke fungerande sköldkörtel, vilket orsakar håravfall.

Naturlig:

HairLust Hair Gummies är baserade på naturligt socker från bär och är kalorisnåla, så du inte behöver bekymra dig för att äta de utsökta vingummivitaminerna för håret.

Före –och efterbilder

hairlust hair gummies før efter billede hairlust hair gummies før efter billede

 

Resultatet varierar från person till person.