Vitaminer till håret


Vitaminer till håret


Fördelar med HairLust Hair Vitamins

 •    Passande för veganer
 •    Bidrar till normal energiomsättning
 •    Bidrar till normal hårtillväxt
 •    Innehåller 5.000 mcg Biotin
 •    Högt innehåll av Silica, B5 och B12
 •    Förser håret med näring inifrån
 •    Noggrant utvalda ingredienser
 •    Specifikt utvecklad för kvinnor
 •    Inga biverkningar
Skandinavisk produkt
Vegansk
Kraftig formula
Allergivänlig
hairlust hårtabletter 1

HairLust Hair Growth Formula Capsules

HairLust hårtabletter är en unik blandning av näringsämnen, mineraler och vitaminer för håret, vilket gör HairLust mer än bara ett vanligt vitaminpiller. Vi tror att nyckeln till att få långt och vackert hår kommer inifrån, och det är därför viktigt att ge håret den bästa inre vården som möjligt.

Hårtabletterna HairLust Hair Growth Formula Capsules har ett högt innehåll av viktiga näringsämnen, mineraler och hårvitaminer, med dokumenterad positiv effekt i flera kliniska studier. Genom att förse håret med viktiga hårvitaminer såsom biotin och zink, ger du håret förutsättningar inifrån som bidrar till att upprätthålla en normal hårtillväxt. Varje enskild ingrediens är doserad i en koncentrerad mängd, sammansatt med de övriga ingredienserna för att skapa den bästa möjliga effekten för kvinnor i vårt nordiska klimat.

hairlust hårtabletter

HairLust hårtabletter är ett naturligt kosttillskott för håret som ger näring och vårdar håret inifrån. Detta för att maximera den näringsmässiga grund och stöd håret behöver för att hålla sig långt, vackert och friskt. HairLust hår vitaminer rekommenderas:

 • Om du upplevt oxidativ stress som lett till tunnare hår och försämrad hårväxt.
 • Om du önskar det bästa näringsmässiga stödet möjligt för ett vackert, friskt och långt hår.
 • Om du ångrar en klippning hos frisören och ditt hår har blivit för kort.
 • Om du använder värmeredskap eller färgar ditt hår, vilket kan skada håret.
 • Om du har svårt att få ett långt hår på grund av torrt hår.
 • Om ditt hår kontinuerligt bryts eller klyvs.
 • Om du haft hårförlängningar som har skadat håret.
 • Om du har varit gravid och därför har tappat hår eller börjat få tunt hår.
 • Om du har upplevt hormonella förändringar, exempelvis på grund av klimakteriet.

Ingredienser i hairlust hår vitaminer

Biotin är den mest välkända vitaminen, som bidrar till en normal hårväxt. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i ett kosttillskott för håret. Biotin backas upp för dess effekt på håret av otaliga kliniska studier och därför innehåller HairLust Hair Growth Formula Capsules 5 000 mcg biotin per daglig dos.

Extrakt av åkerfräken är en av de växter i världen som är som mest rik på kiseldioxid. Åkerfräken är ett levande fossil, som är välkänt och erkänt i åtskilliga studier och tester inom dess egenskaper för håret. Många påvisar att extraktet från åkerfräken kan förbättra hårets hälsa och hårväxt.

Zink är en essentiell mineral som bidrar till normalt hår och hårväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila, vilket är en av de största bovarna till håruttunning och tillfälligt håravfall.

Glycin, l-metionin och l-glutamin är alla aminosyror. Betydelsen av dessa aminosyror är kända för att vara viktiga byggstenar av keratin i håret, som hårets primära beståndsdel. Aminosyrorna upprätthåller en optimal produktion av hårceller och därmed stärks håret och dess hälsa.

B-Vitaminer, även kallad B-komplex, är allmänt kända för sin effekt på vårt hår. HairLust Hair Growth Formula Capsules innehåller både B5, B6, B9 och B12. B-vitaminerna bidrar till en välfungerande energiproduktion och är ansvarig för att producera ökade hormonella aktiviteter. Den är också nödvändig för cell- och vävnadsbildning. Hormonella störningar kan orsaka ändringar i kroppsbehåringen samt resultera i tunt och skört hår.

Naturlig:

Utöver dessa innehåller HairLust kosttillskott till hår andra väsentliga ingredienser och vitaminer för håret, som samtliga är noggrant doserade i en bestämd mängd och särskilt sammansatta för att varje ingrediens ska ha så bra effekt som möjligt. På bakgrund av kliniska studier har vi utvecklat en formula, där våra ingredienser verkar bättre tillsammans än individuellt, vilket gör att håret får bästa möjliga utbyte av alla våra hårvitaminer.

HairLust Hair Growth Formula Capsules är fri från tillsatsämnen, konserveringsmedel, smakämnen, sötningsmedel, stärkelse, jäst, laktos och gelatin – men rik på naturliga hår vitaminer för att du ska kunna få det vackraste håret. HairLust hårtabletter är en produkt med noggrant utvalda vitaminer för håret, som samtliga valts ut för sina egenskaper och synergieffekter, som hjälper varandras upptagning. Våra ingredienser har plockats från noggrant utvalda källor i hela världen och produkten är tillverkad i England under god tillverkningspraxis (GMP) och är ISO 9001 certifierade för att försäkra dig om kvalitet och trygghet.

Före– och efterbilder

hairlust hårtabletter före efter bilder hairlust hårtabletter före och efterbilder

 

Resultatet varierar från person till person.