Scalp Rehab Box


Fördelar med produkten

  •    Djupt rengörande och svalkande effekt
  •    Till torr, kliande och fet hårbotten
  •    Tar bort överflödig smuts och talg
  •    Rengör på djupet utan att ta bort fukt
  •    Producerad i Skandinavien
  •    Ekologisk certifiering
  •    Certifierad vegansk
  •    Utan silikon, mineralolja & sulfater
  •    Stödjer hälsosam hårväxt
Producerad i Skandinavien
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Utan silikon, mineralolja & sulfater
Hair & Scalp Detox Scrub

Vad innehåller Scalp rehab box?

Hair & Scalp Detox Scrub, 200 ml.

Ser ditt hår fett ut även om du precis tvättade det? Då kan ditt hår behöva en djupare rengöring, och det är precis där Hair & Scalp Detox Scrub kommer in i bilden! Denna uppfriskande hårbottenskrubb tar försiktigt bort överflödiga produktrester och talg, som kan täppa till hårsäckarna och få håret att klumpa ihop sig och se fettigt eller livlöst ut. De veganska mikroproteinerna stärker och ditt hår nytt liv, medan de botaniska ingredienserna från bl.a. havrekärneextrakt har en vårdande effekt på hår och hårbotten. Dessutom hjälper ingredienserna; ekologisk aloe vera, rosmarinolja samt blåbär- och açaí bärextrakt att lugna och ta hand om din hårbotten.

Scalp Massage Brush

Uppnå bästa möjliga resultat med Hair & Scalp Detox Scrub med hjälp av vår Scalp Massage Brush! Denna borste har mjuka och flexibla piggar av silikon som försiktigt masserar och exfolierar din hårbotten. Borsten boostar blodcirkulationen i din hårbotten och ger samtidigt en avslappnande hårbottenmassage som du kan behöva för att varva ner. Skäm bort dig själv med denna borste som ger en skön upplevelse samtidigt som den ger en djupverkande rengöring av din hårbotten!

Scalp Follicle Treatment & Volumizer, 150 ml.

Denna hårbottensspray fungerar på tre olika sätt. Först och främst förser den hårbotten med fukt som lugnar din hårbotten och lindrar irritation. Därefter ger den även ditt hår lätt volym genom att lyfta hårrötterna. Sist men inte minst, innehåller den hårväxtstimulerande mikroproteiner, som arbetar för att förlänga hårets anagena fas *. De ekologiska ingredienserna från Aloe Vera och Hjortronextrakt har en lugnande och återfuktande effekt på hårbotten. Ekologisk grönmyntaolja ökar blodcirkulationen i hårbotten och skapar en svalkande och uppfriskande känsla. De veganska mikroproteinerna stärker håret, förhindrar att det går av och hjälper till att stimulera hårtillväxten genom att förlänga hårets tillväxtfas. Dessutom har vi också lagt till ekologisk olivoljaextrakt för dess antiinflammatoriska fördelar.

hair & scalp detox scrub

Passar produkterna för alla?

Scalp Rehab Box är lämplig för alla hårtyper och hårbottenproblem och kan därför användas av alla, både män och kvinnor i alla åldrar. Alla kan dra nytta av en balanserad och återfuktad hårbotten. Denna produktmix rekommenderas särskilt för personer som ofta använder stylingprodukter, personer med hårt/kalkhaltigt vatten hemma och personer som lider av fett hår eller kliande och torr hårbotten.

Hur ofta bör jag använda produkterna?

Du kan använda Hair & Scalp Detox Scrub varje gång du känner att produktrester, talg eller olja har byggts upp i hårbotten. Om du är osäker, prova den här hårbottensskrubben en gång i veckan och se om det passar dig och din hårbotten.

Vi rekommenderar att du använder Hair & Scalp Detox Scrub tillsammans med Scalp Massage Brush för att boosta exfolieringen av din hårbotten, samt se till att den rengörs på djupet.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer bör användas regelbundet, 1-3 gånger i veckan, för att ge extra vård och behålla en frisk hårbotten.

* Dessa studier utfördes av Ashland. För mer information om det, besök www.ashland.com