Scalp Follicle Treatment & Volumizer


FÖRDELAR MED PRODUKTEN

 •    Återfuktar en torr och kliande hårbotten
 •    Främjar en frisk hårsäcksfunktion
 •    Volymspray för ett livlöst hår
 •    Formulerad för tunt och volymlöst hår
 •    Främjar en hälsosam hårbotten
 •    Stimulerar blodcirkulationen
 •    Producerad i Skandinavien
 •    Certifierat ekologisk & vegansk
 •    Passar både kvinnor och män
Producerad i Skandinavien
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Fri från parabener, sulfater och ftalater
Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Hur fungerar produkten?

Först och främst är det en vårdande och lugnande behandling som lindrar en kliande hårbotten med hjälp av glycerin och dess lugnande extrakt från ekologiska havrekärnor, aloe vera, hjortron, oliver och myntaolja.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer är berikad med ett högt innehåll av flavonoider från basilika, rosmarin och myntablad samt mikroproteiner från Protectagen™ som tillför näringsämnen till hårsäckarna, vilket främjar förutsättningarna för hårväxt. Dessutom fungerar RootBioTec™ som en naturlig DHT-blockerare, vilket minskar håravfall genom att hämma 5a-reduktas typ II och genom att stimulera de dermala papillacellerna i hårsäckarna.

Ekologisk myntaolja och rosmarinolja stimulerar blodcirkulationen och gör det därför lättare för de andra ingredienserna att nå hårsäckarna och då göra optimal nytta.

Dessutom förser Scalp Follicle Treatment & Volumizer håret med extra volym. Tänk en volymspray som faktiskt tar hand om din irriterande eller kliande hårbotten.

 • RootBioTec™ - Ett patenterat rotextrakt som har visat sig minska håravfall genom att hämma bildandet av DHT i hårsäckarna. Enligt kliniska studier har RootBioTec™ kunnat minska håravfall med 31% efter två månaders användning.
 • Protectagen™ - Ett veganskt risextrakt med antioxidantiska mikroproteiner som återuppbygger proteinet i hårrötterna och förhindrar skador på hårcellerna. Förbättrar hårets struktur och minimerar kluvna toppar.
 • Glycerin - Vegetabilskt fuktbevarande medel som kapslar in fukt i håret och ger det en långvarig återfuktande effekt.
 • Ekologisk Aloe Vera - Proppfull av enzymer, mineraler, aminosyror, näringsämnen och vitaminer som hjälper till att upprätthålla den naturliga pH-nivån i hårbotten och stödja en sund hårväxt.
 • Ekologisk Rosmarinolja - Balanserar oljenivån i hårbotten och skapar en sval och uppfriskande effekt som stimulerar blodcirkulationen. Enligt studier har rosmarin visat sig vara effektivt för att stimulera hårväxt genom att öka blodflödet till hårbotten och hårsäckarna.
 • Ekologisk Myntaolja - Balanserar oljenivån i hårbotten och skapar en kylande och uppfriskande effekt som stimulerar blodcirkulationen.
 • Hjortronsextrakt - De aktiva kolhydraterna och innehållet av vitamin A, C, E samt ellaginsyra i hjortron har en fuktgivande och lugnande effekt på en kliande hårbotten. Samtidigt verkar extraktet extremt antioxidant och skyddande.
 • Ekologiskt Olivoljeextrakt - Tillför fukt, vitaminer och antioxidanter till torra hårstrån, samtidigt som håret skyddas från fria radikaler och för tidigt åldrande av hår och hårsäckar.
 • Ekologiskt Havrekärnextrakt - Har en fuktgivande, antioxidant och antiinflammatorisk effekt och stärker hårbotten och håret.

  Vad är Scalp Follicle Treatment & Volumizer?

  Scalp Follicle Treatment & Volumizer är en hårbottenåterställande behandling och dessutom en volymspray som ger omedelbar volym till dina hårrötter. Genom att förbättra din hårbottens hälsa främjar denna behandling frisk hårväxt.

  Är Scalp Follicle Treatment & Volumizer för mig?

  Även om alla kan dra nytta av att ha en frisk hårbotten rekommenderar vi speciellt denna produkt för alla med glest, tunt hår eller människor som kämpar med en irriterad och kliande hårbotten och som vill återställa hårbottens balans och skapa bästa möjliga förhållanden för hår och hårsäckar.

  Hur ofta bör jag använda Scalp Follicle Treatment & Volumizer?

  Vi rekommenderar att du använder denna leave-in hårbottenspray regelbundet, 1-3 gånger i veckan eller vid behov för en optimal frisk och återfuktad hårbotten.

  *Dessa studier har utförts av BASF. För mer information om studierna, besök www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

  Hur ska jag använda den?

  Skaka väl innan användning. Medan håret fortfarande är fuktigt, spraya 5-10 gånger direkt på rötterna med Scalp Follicle Treatment & Volumizer. Massera försiktigt med fingertopparna i hårbotten för att fördela jämnt. Låt håret lufttorka eller föna med en rund borste för extra volym.

  Denna volymspray ökar hårvolymen vid rötterna, plus att den behandlar hårbotten med ekologisk myntaolja och proteiner. Med regelbunden användning kan Scalp Follicle Treatment & Volumizer hjälpa din naturliga hårväxt.