• FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 499,-

  • KUNDSERVICE ÖPPEN VARDAGAR 10-16

Om HairLust


SKAPAT AV SKEPTIKER - UTVECKLAT FÖR SKEPTIKER

HairLust startade med en enkel målsättning: Att göra det möjligt för vem som helst, oavsett hårtyp eller hårfärg, att få ett långt, friskt och vackert hår. Detta mål skulle inte kompromissa med varken ekonomi eller miljö.

Det nordiska märket grundades i Danmark år 2016. Ägarna, med många års erfarenhet inom branschen för kosttillskott och hårvårdsprodukter har en stark vision av att modernisera marknaden med bra och kvalitativa produkter.

HairLust moderniserar den tidigare tabubelagda marknaden med sitt visuella utseende, och unika fokus på naturliga ingredienser för att möta de höga krav som ställs idag. Speciellt från den unga generationen där innehåll och hållbarhet är viktiga faktorer i vårt konsumentsamhälle. Fram tills idag har HairLust tagit emot imponerande omdömen från både skönhetsredaktörer, dietister och näringsexperter för dess effekter på hårtillväxt och visuella identitet.

HairLust utvecklar sina produkter med fokus på de näringsmässiga behov vi har här i Norden. Vårt klimat, livsstil och hårvårdsrutiner påverkar självfallet håret och HairLust ser till att proaktivt möta de behov som uppstår i de nordiska länderna. HairLust produkter fokuserar endast på vårt hår – till skillnad från de kosttillskott som oftast drar ihop hår, hud och naglar i ett.

Genom ett flertal kliniska studier i England, har vi utarbetat väl sammansatta formler utav aktiva ingredienser för att ge båda män och kvinnor längre, samt finare hår. Ett friskt hår kräver både inre och yttre vård – därför har vi tagit fram två 360-graders serier som innefattar både hårvårdsprodukter och kosttillskott.

Vi lägger stort fokus på synergieffekter – där olika ingredienser förstärks om dem sätts ihop med en specifik mängd av andra ämnen. Vi hämtar även alla våra ingredienser från noggrant utvalda källor för att säkerställa kvalité och resultat. Vi hoppas att du uppskattar produkterna lika mycket som vi gör och upplever hur en enkel investering kan hjälpa dig på vägen mot ditt drömhår!