Historien bakom HairLust


I början på 2017 så upplevde Sofie Tidemand och Rasmus Serup hur pass mycket tunt hår och håravfall påverkar ens självkänsla, särskilt för kvinnor kan håravfall ofta vara ett problem som inte talas om på samma sätt som hos män.
Båda var i 20-årsåldern och såg hur stort problem håravfall var för sig själva och för människor i deras omgivning.

Sofie hade det typiska tunna och ömtåliga skandinaviska håret, som sedan tonåren hade lidit av kluvna hårtoppar och torra, skadade hårtoppar. Det hela förvärrades när hon som tonåring fick extensions och hade en stressig tidsperiod, dåliga matvanor, otillräckligt med sömn och för lite träning som påverkade hennes hår negativt.
Som många män i 20-årsåldern, så började Rasmus vänner skämta med varandra om att de tappade håret och hade höga hårlinjer. Många av de började ha på sig mössa eller keps, även fast det inte var kallt ute - plötsligt blev det väldigt populärt att bära huvudbonad just för att dölja den höga hårlinjen.
Båda kunde relatera till problemet och tabun kring håravfall. Men istället för att ignorera problemet, acceptera den sänkta självkänslan, och dra ner mössan ännu längre ner, bestämde de sig för att agera och göra något åt saken. Håravfall skulle inte längre vara tabu, utan något som faktiskt gick att förebygga och vara acceptabelt att prata om.
Med tidigare erfarenhet från kosttillskottsbranschen, observerade de båda den växande trenden av inre vård och ett ökat fokus på inre skönhet. Det var så resan började mot att försiktigt testa potentialen för ett välsmakande kosttillskott för håret, vilket visade sig bli utmärkt. De var, visade sig, inte ensamma om att behöva ett naturligt, smakfullt kosttillskott för inre hårvård.
Därifrån började saker hända snabbt för Sofie och Rasmus, och idag jobbar hela teamet bakom HairLust varje dag för att hjälpa män och kvinnor att få hälsosammare, längre, tjockare hår, såväl som att inspirera till dialog och öppenhet om ämnet håravfall. Inte bara önskar vi att klargöra att håravfall är naturligt, ett ämne som kan vara känsligt och negativt för många, utan vi vill också göra skillnad genom att leverera innovativa, rena produkter som faktiskt fungerar.

Startat av skeptiker - gjort för skeptiker

Naturliga kosttillskott och hårvårdsprodukter mot håravfall? Vi var skeptiska själva innan vi startade HairLust, men ibland är saker inte för bra för att vara sant! Vi låter resultaten tala för sig själva, och responsen får våra kunder kan inte misstas. De flesta upplever fantastiska resultat både gällande hårväxt och hårhälsa efter användning av HairLust.
HairLust utvecklar och producerar naturliga kosttillskott och hårvårdsprodukter med de näringsämnen som behövs, speciellt utformade med nordiska män och kvinnor i åtanke.
Nu i efterhand så har skönhetsredaktörer, kunder och andra skeptiker hyllat och gett erkännande till HairLust för att bryta de konservativa normerna på marknaden och skapat produkter som fungerar.

Vi har lärt oss att vägen till vackert och hälsosamt hår kräver både inre och yttre vård, och därför har vi utvecklat ett naturligt välsmakande kosttillskott och hårvårdsprodukter som är fullproppade med grundläggande, viktiga vitaminer, mineraler, aminosyror och näringsämnen, allt för att bidra till en optimal hårvård. Våra produkter är indelade i två serier, vilket bidrar till optimal hårvård genom att täcka in både inre hårvård genom kosttillskott för håret och yttre vård med hårvårdsprodukter. Alla produkter är noggrant utvecklade och ingredienserna doserade och sammanbundna för att kunna ge bästa möjliga synergieffekt. På detta vis kompletterar inre och yttre hårvård varandra effektivt.

Vi tror att rena ingredienser är nyckeln till bra produkter! Det är därför vi använder ekologiska och naturliga ingredienser så mycket som möjligt, och majoriteten av våra produkter är både certifierat ekologiska och veganska.