Historien bakom HairLust


I början på 2017 så upplevde Sofie Tidemand och Rasmus Serup hur pass mycket tunt hår och håravfall påverkar ens självkänsla, särskilt för kvinnor kan håravfall ofta vara ett problem som inte talas om på samma sätt som hos män.
Båda var i 20-årsåldern och såg hur stort problem håravfall var för sig själva och för människor i deras omgivning.

Sofie hade det typiska tunna och ömtåliga skandinaviska håret, som sedan tonåren hade lidit av kluvna toppar och torrt, skadat hår. Det hela förvärrades när hon som tonåring fick extensions vilket hennes hår blev aldrig så hälsosammt som det en gång varit.  Håret påverkades även negativt av hennes stressiga tidsperioder med lite fokus på bra matvanor, en bra nattsömn och vardaglig träning. 
Som många män i 20-årsåldern, så började Rasmus vänner skämta med varandra om att de tappade håret och hade höga hårlinjer. Många av de började ha på sig mössa eller keps, även fast det inte var kallt ute - plötsligt blev det väldigt populärt att bära huvudbonad just för att dölja den höga hårlinjen.
Båda kunde relatera till problemet och tabun kring håravfall. Men istället för att ignorera problemet, acceptera den sänkta självkänslan, och dra ner mössan ännu längre ner, bestämde de sig för att agera och göra något åt saken. Håravfall skulle inte längre vara tabu, utan något som faktiskt gick att förebygga och vara acceptabelt att prata om.
Med tidigare erfarenhet från kosttillskottsbranschen, observerade de båda den växande trenden av inre kroppsvård och ett ökat fokus på inre skönhet. Det var så resan började mot att försiktigt testa potentialen för ett välsmakande kosttillskott tillverkat specifikt för håret, vilket visade sig bli utmärkt. De var, visade det sig, inte ensamma om att behöva ett naturligt, smakfullt kosttillskott för inre hårvård.
Därifrån började saker hända snabbt för Sofie och Rasmus, och idag jobbar hela teamet bakom HairLust varje dag för att hjälpa män och kvinnor att få hälsosammare, längre, tjockare hår, såväl som att inspirera till dialog och öppenhet om ämnet håravfall. Inte bara önskar vi att klargöra att håravfall är naturligt. Det är ett ämne som kan vara känsligt och negativt för många och vi vill också göra skillnad genom att leverera innovativa och hållbara produkter som faktiskt fungerar.

Startat av skeptiker - gjort för skeptiker

Naturliga kosttillskott och hårvårdsprodukter mot håravfall? Vi var skeptiska själva innan vi startade HairLust, men ibland är saker inte för bra för att vara sanna! Vi låter resultaten tala för sig själva, och responsen från våra kunder kan inte misstas. De flesta upplever fantastiska resultat både gällande hårväxt och hårhälsa efter användning av HairLust.
Nu i efterhand så har skönhetsredaktörer, kunder och andra skeptiker hyllat och gett erkännande till HairLust för att bryta de konservativa normerna på marknaden och skapat produkter som verkligen fungerar.  

 

Vi har lärt oss att vägen till vackert och hälsosamt hår kräver både inre och yttre vård, och därför har vi utvecklat ett naturligt välsmakande kosttillskott och hårvårdsprodukter som är fullproppade med grundläggande och viktiga näringsämnen som jobbar tillsammans för optimala resultat. Våra produkter är indelade i hårtillskott, yttre hårvårdsprodukter och hårtillbehör, som bidrar till optimal hårvård genom att täcka både den inre och yttre hårvården. Alla produkter är noggrant utvecklade och ingredienserna doseras och blandas för att skapa bästa möjliga synergistiska effekter. På så sätt kompletterar både inre och yttre hårvård varandra effektivt.