Bakom HairLust


Den naturliga vägen till friskare hår

HairLust är ett Skandinaviskt varumärke dedikerat till att förbättra och bibehålla den naturliga skönheten. Genom att fokusera på att skapa naturliga produkter för både inre och yttre hårvård tar vi kampen mot tabuer som tunt hår och håravfall.

 

HairLust är det enda nordiska varumärket som inte bara fokuserar på intern eller extern hårvård men på den effektiva kombinationen av båda två. Kosttillskotten från HairLust och hårvårdsprodukterna har utvecklats med särskilt fokus på innovation och nordiska värderingar. De naturliga ingredienserna är noggrant utvalda, alltid med ett öga för rena och naturliga ingredienser som gynnar hårhälsan både från insidan och utsidan.

 

Ung eller gammal, man eller kvinna, de flesta upplever någon gång problemet med håravfall och tunt hår. I en värld där allt måste gå snabbare, måste människor utföra allt mer, och skönhetsidealet är nästan omöjligt att leva upp till idag. Stress och frustration leder bara till att vi gradvis förlorar mer hår. Och vi pratar inte om problemen, för att förlora hår är tabu. Vi låtsas istället som att det regnar, och låter problemen kvarstå.

Men det behöver inte vara så! Vi tycker att alla har rätt till ett hälsosamt hår! Därför grundades HairLust i slutet av 2016 med det tydliga målet om att leverera vackra, naturliga produkter till överkomliga priser för att förbättra och bevara den naturliga skönheten. HairLust ville öppna samtal om tabun runt håravfall för att hjälpa både män och kvinnor att uppnå ett hälsosammare hår och bättre självkänsla.

Träffa vårt team

Har du någonsin undrat vilka som utvecklar våra produkter, designar vår hemsida och bryr sig om relationerna med våra återförsäljare? Vem tar bilderna och våra videos för sociala medier, marknadsför våra produkter eller svarar på kundservice-frågor till våra underbara kunder och andra nyfikna människor?

Gradvis så har arbetsbelastningen blivit ganska intensiv. Det är inte längre bara i Danmark som vi har trogna och lojala kunder. Vi har också snabbt blivit stora i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Nederländerna och Belgien, men vi kunde inte ha gjort det utan våra fantastiska kunder. Det är DIG, vi har lyssnat på varje dag för att kontinuerligt förbättra HairLust!

Nedan ser du ett urval av teamet bakom HairLust, som jobbar hårt varje dag för att stoppa dina dåliga hårdagar.

HairLust team

Vi säljer inte bara vanliga hårvårdsprodukter

HairLust är mycket mer än bara ett annat nytt varumärke som säljer hårvårdsprodukter. HairLust skapades för att ge den mentala, fysiska och sociala boosten som krävs för att bryta tabun kring håravfall och produkter som förhindrar håravfall. Våra produkter bidrar inte bara till hälsosamt och vackert hår, men ändrar även på den traditionella idén om att hårvårdsprodukter mot håravfall är tråkiga. Du borde inte hålla våra produkter undangömda, utan istället stolt kunna visa upp de för vänner, familj och bekanta. Vi måste bli bättre på att vara öppna om och dela vår resa mot friskt hår, även i dåliga tider. Oavsett om det beror på stress, graviditet, dåliga hårvårdsrutiner eller något annat.

Vi är det bäst recenserade varumärket i branschen och har några av de mest lojala kunderna, följarna och ambassadörerna i hela Norden. När våra kunder och ambassadörer delar sina erfarenheter och resultat med resten av världen så bryter vi tabun kring håravfall! Kosttillskottet lagras inte längre i skåpen, utan de står framme och delas på sociala medier. HairLust andas nytt liv till en traditionell marknad och gör gammaldags produkter attraktiva, effektiva, och tillgängliga för alla.

Ekologiskt gör skillnad! HairLust kombinerar lyx med hållbarhet och använder naturliga ingredienser när det är möjligt. Därför är de flesta produkterna från HairLust både certifierat ekologiska och veganska. Med hjälp av säkra, rena och naturliga ingredienser hjälper HairLust både kvinnor och män till att uppnå hälsosammare hår, bättre hårvård och färre dåliga hårdagar.

HairLust förändrar marknaden för kosttillskott och hårvårdsprodukter med hjälp av företagets starka, visuella identitet samt nordiska värderingar. Den personliga kampen mot håravfall delas nu på sociala medier och hälsosamt, naturligt hår är vad många strävar efter att uppnå. Kemiska ingredienser är ute, och hälsosamma näringsämnen är inne.