Bakom HairLust


Den naturliga vägen till friskare hår

HairLust är ett skandinaviskt varumärke dedikerat till att förbättra och bibehålla den naturliga skönheten och ett hälsosamt hår. Genom att fokusera på att skapa naturliga produkter för både inre och yttre hårvård tar vi kampen mot tabuer som tunt hår och håravfall.

 

Naturlig hårvård från Danmark

I början av 2017 skapades HairLust med innovation, hållbarhet och öppenhet som grundstenen. Baserat på dessa värderingar och med fokus på nära relationer med våra kunder har vi kommit för att stanna. Vi har tagit upp kampen mot de stora multinationella konglomerat och deras traditionella hårvårdsprodukter.

Vi är galna i hår

Med en naturlig helhetssyn på hårvård ger kombinationen av våra hårtillskott, hårvårdsprodukter och hårtillbehör de bästa förutsättningarna för hälsosammare hår.

Vi vill vara öppen och jordnära i hela vår verksamhet och värdekedjan. Vi är helt öppna med våra råvaror och ingredienser. Vi döljer inte någon hård kemi och vill ge full insikt i maskinrummet. Våra naturliga ingredienser är noggrant utvalda, alltid med ett öga för naturliga ingredienser som gynnar hårets och miljöns hälsa. Läs mer om våra värderingar för råmaterial och en komplett lista med beskrivningar av alla våra ingredienser i alla produkter på den här sidan .

Synergi inifrån och utifrån

Vårt fokus är inte bara på inre eller yttre hårvård, utan på en effektiv kombination av de två. Inre hårvård är bra. Yttre hårvård är också bra. Inre och yttre hårvård är riktigt bra och skapar en optimal synergieffekt. Med HairLust får du optimala inre och yttre hårvårdsprodukter, som kompletterar varandra på ett effektivt sätt.

 

Ung eller gammal, man eller kvinna, de flesta upplever någon gång problem med håravfall och tunt hår. I en värld där allt måste gå snabbare, måste människor prestera allt mer, och idag är skönhetsidealet nästan omöjligt att leva upp till. Stress och frustration leder bara till att vi gradvis förlorar mer hår. Och ingen vill prata om problemen, för att förlora hår är fortfarande tabu. Vi låtsas istället som att det regnar, och låter problemen kvarstå.

Men det behöver inte vara så! Vi tycker att alla har rätt till ett hälsosamt hår! Därför grundades HairLust med det tydliga målet om att leverera vackra, naturliga produkter till överkomliga priser för att förbättra och bevara den naturliga skönheten. HairLust ville öppna samtalet om tabun runt håravfall för att hjälpa både män och kvinnor att uppnå ett hälsosammare hår och bättre självkänsla.

Träffa vårt team

Har du någonsin undrat vilka som utvecklar våra produkter, designar vår hemsida och bryr sig om relationerna med våra återförsäljare? Vem tar bilderna och våra videos för sociala medier, marknadsför våra produkter eller svarar på kundservice-frågor från våra underbara kunder och andra nyfikna människor?

Gradvis har vi vuxit och utvidgat våra vingar - det är inte längre bara i Danmark som vi har trogna och lojala kunder. Vi har också skapat viktiga kundrelationer i Storbritanien, Norge, Finland, Belgien, Nederländerna, Tyskland, Österrike och naturligtvis Sverige! Vi kunde inte ha gjort detta utan våra fantastiska kunder. Det är DIG vi har lyssnat på varje dag för att kontinuerligt förbättra HairLust! Nedan kan du se en del av teamet bakom HairLust som arbetar hårt varje dag så att du aldrig har en dålig hårdag igen.

HairLust team

Vi säljer inte bara vanliga hårvårdsprodukter

HairLust är mycket mer än bara ett annat nytt varumärke som säljer hårvårdsprodukter. HairLust skapades för att ge den mentala, fysiska och sociala boosten som krävs för att bryta tabun kring håravfall och produkter som förhindrar håravfall. Våra produkter bidrar inte bara till hälsosamt och vackert hår, men ändrar även på den traditionella idén om att hårvårdsprodukter mot håravfall är tråkiga. Du borde inte hålla våra produkter undangömda, utan istället stolt kunna visa upp de för vänner, familj och bekanta. Vi måste bli bättre på att vara öppna om och dela vår resa mot friskt hår, även i dåliga tider. Oavsett om det beror på stress, graviditet, dåliga hårvårdsrutiner eller något annat.

Vi är det bäst recenserade varumärket i branschen och har några av de mest lojala kunderna, följarna och ambassadörerna i hela Norden. När våra kunder och ambassadörer delar sina erfarenheter och resultat med resten av världen så bryter vi tabun kring håravfall! Kosttillskottet lagras inte längre i skåpen, utan de står framme och delas på sociala medier. HairLust andas nytt liv till en traditionell marknad och gör gammaldags produkter attraktiva, effektiva, och tillgängliga för alla.

 

HairLust förändrar marknaden för kosttillskott och hårvårdsprodukter med hjälp av företagets starka, visuella identitet samt nordiska värderingar. Den personliga kampen mot håravfall delas nu på sociala medier och hälsosamt, naturligt hår är vad många strävar efter att uppnå. Kemiska ingredienser är ute, och hälsosamma näringsämnen är inne.