• FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 499,-

  • KUNDSERVICE ÖPPEN VARDAGAR 10-16

HairLust Shooting Star - Stipendium för ambitiösa frisörstudenter


"Stipendium:

Det årliga HairLust Shooting Star Stipendiumet till ambitiösa frisörstudenter

Vi har stor respekt för frisörstuderande med starka ambitioner som vill sätta sin egen prägel på världen inom frisyrer, hårvård och hårprodukter. Därför tilldelar vi stipendiumet HairLust Shooting Star, ett bidrag på 5.000 kronor, till frisörstudenter som vill utveckla sig själva och sträva efter att göra något speciellt.

Frisörutbildningen är i framkant i Sverige i förhållande till resten av världen. Vi erbjuder HairLust Shooting Star Stipendium för att hjälpa till att upprätthålla Sveriges goda rykte och främja branschen med engagerade och kreativa personer som har liknande ambitioner. På detta sätt kan vi tillsammans inspirera andra frisörer och förbättra branschen till det bättre.

HairLust Shooting Star Stipendiet kan sökas av alla frisörstudenter som är på väg att bli frisör. Du kan antingen precis ha startat utbildningen eller snart vara klar med utbildningen för att kunna ansöka om stipendiet.

För att kvalificera sig till stipendiet måste du skicka in en ansökan med formuläret nedan, där du inkluderar 10-15 rader om dig själv och 10-15 rader på varför du ansöker om stipendiet och vad du vill spendera 5 000 kronor på.

 

Ansök senast: 30. April 2019

 

Alla som skickar en ansökan kommer att få besked kort efter sista anmälningsdatumet, även om du inte skulle vinna. Svaret kan förväntas i början på Maj.