HairLust Shampoo & Conditioner


HairLust Shampoo & Conditioner


Fördelar med produkten

  •    Förlänger hårets livscykel
  •    Rik på aktiva, veganska mikroproteiner
  •    Förebygger kluvna toppar upp till 20%*
  •    Kan användas i färgbehandlat hår
  •    Producerad i Skandinavien
  •    Certifierad ekologisk & vegansk
  •   Schampo och balsam för torrt hår
  •   Paraben-,sulfat- & ftalatfri
  •    Silikonfria produkter
Producerad i Skandinavien
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Så fungerar produkterna

Hair Growth & Repair Set är en idealisk lösning för kvinnor med torrt, skadat, fint eller tunt hår. Vi formulerade detta sulfatfria schampo och balsam för torrt hår med naturliga växtextrakt som aloe vera, kakaosmör och granatäppleolja för att ge näring åt hår från utsidan och ge lätt fukt. Dessa växtextrakt är också rika på potenta antioxidanter som skyddar håret och hårbotten från att skadas av UV-strålar och andra miljöangripare.

Vad innehåller setet

Hair Growth & Repair Shampoo, 250 ml.

Hair Growth & Repair Shampoo använder Maris Sal, ett naturligt salt som härrör från Döda Havet, för att försiktigt ta bort överflödigt talg, smuts och produktrester. Eftersom vi formulerade vårt Hair Growth & Repair Shampoo speciellt för torrt, skadat eller tunnare hår, tillsatte vi också massor av lätta botaniska fuktgivare som organisk aloe vera, mangoextrakt och blåbärsextrakt. Den växtbaserade proteinen Protectagen™ återuppbygger skadat hår från rötterna, vilket minimerar kluvna toppar och slitage. Potenta antioxidanter skyddar håret och hårbotten från UV-strålar och andra skadliga miljöfaktorer. För bästa resultat, använd vårt sulfatfria schampo och balsam tillsammans.

Hair Growth & Repair Conditioner, 250 ml.

Denna förtätande, silikonfria balsam är den perfekta matchen till Hair Growth & Repair Shampoo. Varför? Eftersom det förbättrar tillståndet för torrt, skadat och tunt hår genom att stärka, återfukta och försvara håret mot ytterligare skador. Veganska mikroproteiner förstärker hårets struktur, vilket minskar kluvna toppar och slitage. Lätta fuktgivare som glycerin och organisk aloe vera låser in fukt i håret för långvarig återfuktning. Botaniska ämnen som är fyllda av antioxidanter, som organisk granatäppleolja har en UV-skyddande effekt på håret och skyddar mot framtida skador. Och eftersom detta balsam är silikonfritt kommer det inte att tynga ner håret.

hairlust shampoo and conditioner

Vem kan gynnas av att använda Hair Growth and Repair Set?

Detta schampo och balsam förser håret med en mild rengöring och har reparerande effekter för kvinnor med torrt, skadat eller tunt hår. Hair Growth & Repair Set är lämpligt för personer med känslig hårbotten eftersom det inte innehåller några sulfater eller andra ingredienser som skapar kliande ansamling. Det är även ett perfekt set av schampo och balsam för torrt hår

När kan jag förväntas se resultat?

Studier tyder på att koffein kan förbättra hårväxten på sex månader. Protectogen™, som minskar kluvna toppar, kan fungera på så lite som 21 dagar.

Hur kan jag förbättra mina resultat?

För att maximera dina resultat av att använda denna uppsättning för kvinnor rekommenderar vi att du komplementerar ditt schampo och balsam för torrt hår med produkter som är specifikt formulerade för att möta behoven för ditt hår, såsom Hair Defence & Hydration Mist för extra fukt och solskydd.

För intensiv fukt och återställning av håret, använd tillsammans med en hårinpackning varje vecka.

Varför ska jag välja ett silikonfritt balsam?

Traditionella balsam använder ofta silikon för att belägga hårstrået, vilket ger håret glans och en mjuk känsla. Silikon kan dock byggas upp på hårstrået. Med tiden tynger den här uppbyggnaden ner håret och lämnar det livlöst. Uppbyggnad av silikon är ett problem för alla hårtyper, men det är särskilt problematiskt för fint och tunt hår som behöver volym. Det vill säga, om du har fint eller ett tunnare hår, bör du alltid välja ett silikonfritt balsam.