HairLust Shampoo & Conditioner


HairLust Shampoo & Conditioner


Fördelar med HairLust Shampoo & Conditioner:

  •    Fri från parabener och ftalater
  •    Certifierad vegansk och ekologisk
  •    Silikon- och SLS-fri
  •    Skandinavisk produkt
  •    Skyddar håret från rot till topp
  •    Djupt återfuktande schampoo
  •    Bidrar till sunt & starkt hår
  •    Passande till skadat eller torrt hår
  •    Härlig kombination á 2 x 250 ml.
Skandinavisk produkt
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

HAIR GROWTH & REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner är utvecklade för att bekämpa negativa biverkningar i samband med vitamin- och mineralbrist, dåliga hårvårdsprodukter, slitsamma hårvårdsrutiner samt slitage från styling och värmeapparater. Det hjälper till att reducera den försämrade hårkvalitén som kan uppkomma vid stress, graviditet eller genetik.

Med essentiella proteiner och fettsyror samt innovativa växt- och fruktextrakt hjälper HairLust Shampoo & Conditioner hårets glans och fuktbalans. Innehåll av bl.a. risprotein, växtprotein och veteprotein ger dessutom styrka till håret och bidrar till en normal hårväxt. Kombinationen av ekologisk aloe vera, ekologiskt blåbärsextrakt, ekologiskt kakaosmör och ekologiskt mangosmör förser näring till både hår och hårbotten. För att maximera resultaten av hårvårdsprodukterna rekommenderar vi att kombinera dessa med ett av våra kosttillskott.

Om du har problem med att håret blir torrt och tråkigt, läs vår guide för hur du väljer rätt schampo mot torrt hår. Vår begåvade skönhetsredaktör Ella Pettersson delar med sig av sina bästa tips och tricks för dig som vill undvika torrt hår!

hairlust conditioner

Bättre tillsammans än var för sig

HairLust Hair Growth & Repair Schampoo är utformat för torrt och tunt hår. Schampot lämpar sig till både ofärgat som färgbehandlat hår. Håret återfår sin naturliga fuktighet och upprätthåller en hälsosam hårväxt.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner förser håret med fukt och näring. Antioxidanter och vitamin B, C samt E skyddar mot skador från fria radikaler. Det höga innehållet av proteiner håller ditt hår starkt och friskt.

Produkterna HairLust Shampoo & Conditioner lämpar sig till alla hårtyper, men gynnar särskilt kvinnor som upplever kluvna hårtoppar, torrt och skadat hår. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo rekommenderas att användas i kombination med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner för bästa resultat.