HairLust Shampoo


HairLust Shampoo


Fördelar med produkten

 •    Schampo mot håravfall
 •    Rik på veganska mikroproteiner
 •    Resultat på bara 21 dagar*
 •    97.1% naturliga ingredienser
 •    Kan användas i färgbehandlat hår
 •    Producerad i Skandinavien
 •    Certifierad ekologisk
 •    Certifierad vegansk
 •    Sulfat- och parabenfritt schampo
Producerad i Skandinavien
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Sulfat-, paraben- och ftalatfritt
Hair Growth & Repair Shampoo

Så fungerar Hair Growth & Repair Shampoo

Friskt hår börjar i badrummet! Hair Growth & Repair Shampoo är utvecklat för att motverka torrt och skadat hår hos kvinnor, genom att förhindra kluvna toppar och skapa de bästa förutsättningarna för en hälsosam hårväxt.

Detta är ett sulfatfritt schampo som stärker ditt hår på tre sätt:

 • Det rengör försiktigt hår och hårbotten utan att använda skadliga ingredienser som sulfater, parabener, uttorkande alkoholer, silikoner och mineraloljor.
 • Koffein från kaffebönolja hjälper till att stärka cirkulationen och säkerställa att hårsäckarna får de nödvändiga näringsämnena de behöver.
 • Det balanserar hårets fuktnivå och förhindrar kluvna toppar med hjälp av mikroproteiner från Protectagen™ och den fuktgivande ingrediensen Aquaxyl™.

Detta schampo mot håravfall för kvinnor är utvecklat med ett antal naturliga, ekologiska ingredienser som hjälper till att stärka hårets hälsa varje gång du använder det. Eftersom det är fritt från hårda ämnen, är detta ett sulfatfritt schampo som också är lämpligt för känslig hårbotten.

Vad innehåller det?

 • Ekologisk Aloe Vera: Högt innehåll av enzymer, mineraler, aminosyror, näringsämnen och vitaminer som bidrar till att upprätthålla den naturliga pH-nivån i hårbotten och stödjer en sund hårväxt.
 • Havssalt (Maris Sal): Salt från Döda havet, detta naturliga havssalt är rikt på mineraler som magnesium. Havssalt har naturliga milda rengöringsegenskaper. Dessutom har dess antiinflammatoriska egenskaper en återställande effekt på en torr och irriterad hårbotten.
 • Aquaxyl™: Denna socker-härledda förening ger djup (men ändå lätt) fukt för hår och hårbotten. Genom att förhindra vattenförlust genom avdunstning hjälper Aquaxyl ™ håret och hårbotten att bibehålla fukten i mer än 8 timmar.
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein): Ett veganskt risextrakt med antioxidantiska mikroproteiner som återuppbygger proteinerna i hårrötterna och förhindrar skador på hårcellerna. Förbättrar hårets struktur och minimerar kluvna toppar.
 • Ekologiskt Mangoexstrakt: Verkar fuktgivande och antioxidant, skyddar mot UV-strålar och stimulerar hårcellsregenerering samt kollagenproduktion.
 • Ekologiskt Olivoljextrakt: Tillverkat av ekologiska olivblad, är detta naturliga extrakt fyllt av kraftfulla antioxidanter som skyddar hår och hårbotten från skadliga UV-strålar och andra miljöeffekter. Det har också en lugnande effekt på en känslig och irriterade hårbotten.
 • Kaffefröolja: Denna otroliga ingrediens är vetenskapligt bevisad att den förlänger hårcykelns tillväxtfas och därmed uppmuntrar till sund hårväxt. Koffeinet i kaffefröolja kan också hjälpa till att hämma androgen, hormonet som är ansvarigt för androgen håravfall.
hairlust conditioner

Vanliga frågor

Passar produkten till min hårtyp?

Eftersom produkten är utformat för fint, tunt eller skadat hår är det särskilt lämpligt som ett schampo mot håravfall eller om du upplever kluvna toppar.

Hair Growth & Repair Shampoo är lämpligt för alla som har en känslig hårbotten, eftersom schampot inte innehåller sulfater eller andra ingredienser som kan orsaka ansamlingar av produktrester i hårbotten och orsaka klåda och irritation.

Kan jag använda schampot utan balsam?

Vi rekommenderar alltid att man avslutar sin hårtvätt med balsam, särskilt om man har långt hår. Balsam verkar nämligen som en försegling på de ömtåliga hårstråna efter tvättning, kapslar in fukt och näring och lämnar håret med ett bättre skydd.

När kan jag förvänta att se resultat?

Enligt flera studier kan koffein förbättra hårväxten på sex månader. Protectagen™, som kan minska antalet kluvna toppas fungerar på bara 21 dagar*.

*Dessa studier utfördes av BASF. För mer information om undersökningarna, besök www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

Hur kan jag optimera resultatet?

Om du vill få ut det mesta av detta schampo mot håravfall, rekommenderar vi att du använder Hair Growth & Repair Shampoo tillsammans med ett balsam som är särskilt utvecklat för fint, tunt eller skadat hår, Hair Growth & Repair Conditioner. Om du behöver en mer intensiv fuktgivande behandling kan du komplettera med:

Hair Growth & Protection Mask: Denna hårinpackning är berikad med mycket fukt och lätt protein, som förvandlar tråkiga, torra och skadade lockar!

Protein Reconstructor Mask: Denna proteinkur till håret motverkar frissigt, tråkigt eller kemiskt skadat hår.

Har produkten en doft?

Ja. Detta är ett sulfatfritt schampo som har en levande, lätt doft med doftnoter av persikoblommor och brasilianska apelsiner. Doften extraheras 100% från naturliga aromatiska växtextrakt!