HairLust Men


HairLust Men


Fördelar med HairLust Hair Vitamins Men

 •    Passande för veganer
 •    Bidrar till normal energiomsättning
 •    Bidrar till normal hårtillväxt
 •    Innehåller 5.000 mcg biotin
 •    Högt innehåll av B-komplex och Selen
 •    Vårdar håret inifrån
 •    Noggrant utvalda ingredienser
 •    Inga biverkningar
 •    Utvecklat till män
Skandinavisk produkt
Vegansk
Kraftig formula
Allergivänliga
hairlust for men

HairLust Hair Growth Formula Capsules Men

HairLust Hair Growth Formula för män innehåller naturliga näringsämnen som bidrar till att hålla håret friskt och starkt. Precis som alla andra celler i kroppen, är hårsäckarna i behov av rätt mängd näringsämnen för att fungera ordentligt.

Den kraftfulla sammansättningen av mineraler, vitaminer, proteiner och aminosyror är alla doserade i en specifik mängd för att skapa en synergieffekt. Detta gör att formulan med näring kan tas upp bättre av kroppen.

hairlust for men

Noggrant utvecklad formula till män

Dem första symptomen på tunt hår och håravfall hos män sker ofta i åldern 20-45 år, och orsakas av olika faktorer. Det är viktigt att behandla dem första symptomen tidigt för ett optimalt resultat med HairLust. Vi rekommenderar HairLust Hair Growth Formula Capsules Men om:

 • Du varit utsatt för stress som har påverkat din hårväxt negativt
 • Du upplevt håravfall på grund av styling, dåliga hårprodukter och fel skötsel
 • Du önskar ge ditt hår bästa näringsmässiga stöd
 • Du ångrar en klippning och ditt hår blev för kort
 • Du upplever tunt hår och påbörjan av håravfall av andra orsaker

Ingredienser:

HairLust Hair Growth Formula för män innehåller 22 olika essentiella näringsämnen och bland dessa finns l-metionin, l-valin, l-isoleucin, Zink, Folsyra, Biotin och Selen.

L-metionin, l-valin, l-isoleucin är alla aminosyror, men också hårets byggstenar i form av keratin. Aminosyror upprätthåller en optimal produktion av hårceller och därmed sund hårväxt.

Biotin är den mest välkända och erkända vitaminen, som bidrar till en normal hårväxt. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i ett kosttillskott för håret. Biotin backas upp för dess effekt på håret av kliniska studier och därför innehåller HairLust Hair Growth Formula Capsules Men 5.000 mcg biotin per daglig dos.

B-Vitaminer, även kallad B-komplex, är allmänt kända för sin effekt på vårt hår. HairLust Hair Growth Formula Capsules Men innehåller både B5, B6, B9 och B12. B-vitaminerna bidrar till en välfungerande energiproduktion och är ansvarig för att producera hormoner. Den är också nödvändig för cell - och vävnadsbildning.

Zink är en essentiell mineral som bidrar till normalt hår och hårtillväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila, vilket är en av de största bovarna till håruttunning och tillfälligt håravfall.

Koppar bidrar till en normal pigmentering av håret. Koppar håller håret friskt och ungt, och kopparbrist kan innebära att håret tappar sin färg så väl som förändringar i bindvävnaden.

Selen är en mineral som återfinns i ett flertal matvaror såsom avokado, svamp och nötter. Selen är kroppens starkaste antioxidant och skyddar cellerna från oxidativ stress samt upprätthåller immunförsvarets funktioner. Selen bidrar även till en fungerande sköldkörtelfunktion som påverkar håravfall hos män.

Naturlig:

HairLust Hair Groth Formula för män är vegansk och fri från tillsatsämnen, konserveringsmedel, smakämnen, sötningsmedel, stärkelse, jäst, laktos och gelatin. HairLust använder bara naturliga ingredienser och det finns inga biverkningar associerade. Produkten innehåller noggrant utvalda vitaminer till håret, som alla är utvalda för deras egenskaper och synergieffekter, som hjälper varandras upptagning. Våra ingredienser har plockats från noggrant utvalda källor i hela världen och produkten är framtagen i England under god tillverkningspraxis (GMP) och är ISO 9001 certifierad för att försäkra dig om kvalitet och trygghet.

FÖRE OCH EFTER BILDER

hairlust hair growth formula gummies men før efter billede hairlust hair formula gummies men før efter billede

Resultatet varierar från person till person och kan inte garanteras.