HairLust Hair Oil


HairLust Hair Oil


Fördelar med HairLust Hair Oil:

  •    Vårdar håret utifrån & in
  •    Ger omedelbar fukt
  •    Rik på vitaminer och antioxidanter
  •    Förbättrar hårets fuktbalans
  •    Skyddar håret mot att gå av
  •    Reparerar torrt, stressat & frissigt hår
  •    Naturligt värmeskyddande
  •    Lätt att använda
  •    Bidrar till ett friskt och starkt hår
Skandinavisk produkt
Naturliga ingredienser
Fri från sulfater och parabener
Återställer fuktbalansen
hairlust hair oil

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

HairLust Hair Oil är utvecklad för att bekämpa negativa biverkningar från vitamin - och mineralbrist, dåliga hårvårdsprodukter, hårda hårvårdsrutiner samt slitage från styling och värmeapparater. Det reducerar också minskad hårkvalitet som uppkommer i samband med stress, graviditet och genetik.

Produkten har ett högt innehåll av både den näringsgivande kokosoljan och återfuktande vindruvskärnoljan. Samtliga studier och undersökningar visar hur kokosoljan tränger in djupare i hårstråna, jämfört med andra oljor, och återupprättar fuktbalansen. Kombinationen av ovannämnda ämnen och ytterligare ingredienser kompletterar varandras fokus-områden och skapar en synergieffekt. De många källorna förser håret med fukt och näring i en härlig formula utan att tynga ner och göra håret oljigt samt ohanterligt. För att maximera resultaten av hårvårdsprodukterna rekommenderar vi att kombinera dessa med ett av våra kosttillskott.

hairlust hårolie

Hur används hairlust hair oil?

Vår hårolja har väldigt många bra användningsmöjligheter i både fuktigt och torrt hår.

Till värmeskydd & styling: Applicera håroljan direkt efter din hårtvätt i ett handdukstorkat hår. Applicera 2–4 pumpningar av HairLust Hair Oil och värm upp oljan mellan dina handflator. Gnid in håroljan i ditt hår och red därefter ut det med din hårborste. Låt därefter håret lufttorka så att det kan suga åt sig alla de härliga fördelarna från håroljan. HairLust Hair Oil är naturligt värmeskyddande mot upp till 200 grader.

Till torra toppar: Om du vill ge dina hårtoppar effektivt skydd, kan du med fördel använda HairLust Hair Oil i torrt hår. Applicera 1 pumping och värm upp håroljan i handflatan. Fördela håroljan i hårtopparna och red därefter ut håret.

Till hårinpackning: Applicera 6–8 pumpningar av HairLust Hair Oil och värm upp håroljan mellan handflatorna. Massera in oljan ordentligt i det våta håret. Låt håroljan verka under natten. Därefter kan du använda en handduk till att vira om håret. Vår anpassade handduk till håret rekommenderas. Tvätta efterföljande ur håroljan med HairLust Shampoo dagen därpå.