HairLust Growth & Protection Hair Mask


HairLust Growth & Protection Hair Mask


Fördelar med HairLust Growth & Protection Hair Mask

  •    Certifierat ekologisk och vegansk
  •    Inga parabener, sulfater eller ftalater
  •    Silikonfri hårmask
  •    Tillverkad i Skandinavien
  •    Lämplig för vård av kluvna hårtoppar
  •    Extra fuktgivande behandling
  •    Rik på näringsgivande antioxidanter
  •    Bidrar till ett hälsosamt hår inifrån
  •    Hjälper återställa fuktbalansen
Skandinavisk produkt
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Inga parabener, sulfater & ftalater
hairlust hair growth and protection hair mask

SÄG FARVÄL TILL TORRT OCH TRÅKIGT HÅR MED HAIRLUST HAIR GROWTH & PROTECTION HAIR MASK

Idag finns det en oerhört stor mängd olika hårprodukter på marknaden och det är svårt att hitta de som verkligen är bra för håret. Fel produkter som innehåller starka (men effektiva) kemikalier eller bara “omger” hårstråna med en fin hinna utan att reparera på djupet skadar håret på långt sikt. Utöver dåliga hårprodukter och hårrutiner finns det ett flertal faktorer som påverkar hälsan och utseendet på håret. Det kan vara relaterat till väder, vitamin- och mineralbrist, hormonell obalans i kroppen, stress eller graviditet.

En bra hårinpackning kan göra underverk för ditt hår, oavsett om det handlar om att reparera ett skadat hår, bibehålla hårets glans och fyllighet eller bara unna dig själv lite extra vardagslyx. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask är baserad på ris-, växt- och veteprotein som tillför viktiga byggstenar till håret och håller det starkt och elastiskt. Samtidigt kombineras detta med ekologiska oljor från sheasmör, aprikosextrakt och acai-extrakt för optimal fukt som tränger in på djupet av hårstråna och återställer fuktbalansen.

Du kan med fördel kombinera HairLust Hair Growth & Repair Hair Mask med ett kosttillskott från HairLust för att optimera resultatet och hålla håret friskt, starkt och vackert.

hairlust hair mask

Ge dig själv en 5-minuters behandling med en hårinpackning

Investera i dig själv och ta en paus med en innovativ och fuktgivande hårinpackning på en annars tråkig dag. HairLust Hair Growth & Repair Hair Mask skyddar håret mot slitage från värmeredskap, hårförlängning och hårfärgning. HairLust hårinpackning ger intensiv vård och näring och gör håret fylligt, glansigt och friskt.

I hårinpackningen finner du ekologiska fettsyror som är rika på vitamin A, C och E. Därtill innehåller den antioxidanter, linolsyra och omega-6. Hårinpackningen är baserad på ekologiska frukter och bär som på ett naturligt sätt vårdar på djupet.

HairLust Hair Growth & Protection är både ekologiskt certifierad och vegansk, så du kan ta hand om ditt hår med ett gott samvete. Använd denna näringsgivande behandling varje vecka och ge ditt hår den bästa vården. Lämnar hår med en underbar doft av färsk frukt.