HairLust Eyelash Enhancing Serum


Fördelar med HairLust Eyelash enhancing serum

  •    Aktiverar ögonfransarnas växt
  •    Ger starka och sunda ögonfransar
  •    Kan förlänga hårets växtcykel
  •    Kraftfull formula
  •    Fri från hormonstörande ingredienser
  •    Förser ögonfransarna med näring
  •    Dermatologiskt testad
  •    Inga biverkningar
  •    Synliga resultat på bara 8-12 veckor
Skandinavisk produkt
Dermatologiskt testad
Inga hormonstörande ämnen
Inga parabener eller sulfater
hairlust eyelash enhancing serum

Få långa & starka ögonfransar på ett par veckor

Drömmer du om att få långa och starka ögonfransar? En bra mascara ger ett tillfälligt resultat men med detta ögonfransserum får du nytt liv i dina fransar med ett vackert och naturligt utseende.

HairLust Eyelash Enhancing Serum är ett innovativt ögonfransserum, med aktiva ingredienser för att bygga starkare och längre ögonfransar. Den kraftfulla formulan ger dig större volym och längre ögonfransar. Till skillnad från många liknande produkter på marknaden, är serumet fri från vanliga och negativa biverkningar i form av hormonstörande ämnen.

Utvecklingen av HairLust Eyelash Enhancing Serum har resulterat i en kraftfull formula bestående av aktiva och näringsgivande ingredienser. Kombinationen av bl.a. Biotin (vitamin B7), glycerin, hyaluronsyra, Biotinoyl tripeptid-1 och Zink PCA, som är de viktigaste ingredienserna i detta ögonfransserum, har visat bra resultat både för stimulering av hårväxt och förlängning av ögonfransarnas växtcykel.

hairlust ögonfransserum

Hur fungerar det?

Dina ögonfransar har en relativt kort växtcykel, som varar i cirka 30 till 45 dagar. Hormonella förändringar i kroppen, däribland stress och graviditet samt eksem eller smink kan bidra till att denna växtcykel reduceras, och att ögonfransarna knäcks eller faller av i förtid. Som utgångspunkt är fransarnas längd och volym förutbestämd av genetik, men vissa näringsämnen kan stötta ögonfransarnas hälsa och förlänga deras växtcykel.

HairLust Eyelash Enhancing Serum arbetar med att förlänga fransarnas vanliga växtcykel genom att kombinera peptider, vitaminer och fetter, som kommer hålla ögonfransarna starkare, längre och tjockare.

Få svar på alla dina frågor och ta del av riktigt bra tips och tricks i vår stora guide om ögonfransserum, skriven av vår begåvade skönhetsredaktör Astrid Jönsson

De aktiva ingredienserna i HairLust Eyelash Enhancing Serum:

Biotin är ett vattenlösligt vitamin (vitamin B7), och är en del av de kända B-komplexvitaminerna. Biotin ger svaga ögonfransar styrka och kan förlänga fransarnas växtcykel. Biotin är en av de mest kända vitaminerna på marknaden för att upprätthålla sunda ögonfransar och hårväxt.

Glycerin är en naturlig komponent, som finns i oljor och fettämnen. Glycerin har använts som en fuktgivande ingrediens i andra produkter under många år och anses som mycket effektiv men skonsam på känslig och irriterad hud. I HairLust Eyelash Enhancing Serum bidrar glycerin till att skydda fransarna mot skada från smink och andra externa faktorer.

Koffein är inte bara ett stimulerande medel när det serveras i kaffe utan även när det används i kosmetik. Koffein främjar blodcirkulationen i hårsäckarna och kan öka ögonfransarnas flexibilitet och allmänna hälsa.

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen, vilket vi med åldern producerar mindre av. Hyaluronsyra ger fransarna stöd, fukt och flexibilitet samt upprätthåller ett hälsosamt utseende. Därutöver är det känt för att bidra till upprätthållandet av sunda fransar och hårväxt.

Biotinoyl Tripeptide-1 är en aktiv peptid i HairLust Eyelash Enhancing Serum och är känd för sin användning mot håravfall och används även för sina positiva effekter på hårets växtcykel. Biotinoyl Tripeptide-1 hjälper till med att minska produktionen av DHT, som är den primärt bidragande faktorn till håravfall samtidigt som den kan förlänga hårets växtcykel i den anogena fasen, som är hårets aktiva växtfas. Det provocerar cellerna i fransarnas rötter och får dem att växa sig starkare och längre.

Pantenol verkar regenererande, reparerande, fuktighetsbevarande och skyddande av hårsäckarna och fransarna via cellförnyande provitamin. Det tillför fukt, som förbättrar fransarnas struktur och gör dem starkare och mer flexibla.

Zink PCA har antibakteriella egenskaper och kan hjälpa med att kontrollera ansamling av talg i ögonfransarna. Talg är en fetthaltig oljig substans, som produceras från fett och döda fettproducerande celler. Även om sunda oljor i ögonfransarna är gynnsamma för dess hälsa och utseende, resulterar för mycket olja i en blockering av upptaget av andra ingredienser och en uppbyggnad av talg och bakterier. Zink PCA medverkar till att upprätthålla en sund balans av talg i fransarna således att de bevaras hälsosamma och mottagliga inför de andra näringsgivande ingredienser i produkten.

Fri från:

HairLust Eyelash Enhancing Serum innehåller inte parabener sulfater eller hormonstörande ingredienser.

Före- och efterbilder:

Hairlust eyelash enhancing serum före- och efterbilder

 

Resultaten varierar från person till person, men många kunder uppger ett resultat inom 8–12 veckors användning.