HairLust Eyebrow Enhancing Serum


HairLust Eyebrow Enhancing Serum


Fördelar med produkten

  •    Aktiverar ögonbrynens växt
  •    Upprätthåller sunda ögonbryn
  •    Kan förlänga hårets växtcykel
  •    Fri från hormonstörande ingredienser
  •    Synliga resultat på bara 8-10 veckor
  •    Förser ögonbrynen med näring
  •    Dermatologiskt testad
  •    Inga biverkningar
  •    Kraftfull formula
Skandinavisk produkt
Dermatologiskt testad
Inga hormonstörande ämnen
Inga parabener eller sulfater
hairlust eyebrow enhancing serum

Få voluminösa & snygga ögonbryn på ett par veckor

Oavsett om du har råkat överplocka dina ögonbryn eller om genom dina gener har givits tunna och sköra ögonbryn, så kan ett bra ögonbrynsserum hjälpa dig på vägen till att få den fyllighet du önskar.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består av en innovativ formula baserat på kraftfulla och näringsgivande ingredienser, däribland Biotin, L-arginin, Hyaluronsyra och Biotinoyl Tripeptide. Den aktiva formulan verkar stimulerande på ögonbrynens naturliga växtcykel samtidigt som det ger styrka och smidighet till hårstråna.

Utvecklingen bakom HairLust Eyebrow Enhancing Serum har resulterat i en naturlig men kraftfull formula bestående av aktiva och näringsgivande ingredienser. Kombinationen av bl.a. Biotin (vitamin B7), Hyaluronsyra, Biotinoyl tripeptid-1 och ren arganolja, som är bland de viktigaste ingredienserna i detta ögonbrynsserum, har visat positiva resultat både för stimulering av hårväxt och förlängning av ögonbrynens växtcykel.

hairlust ögonbrynsserum

Hur fungerar det?

Det finns väldigt många ögonbrynsserum på marknaden som utlovar fylliga ögonbryn på ett par veckor. Många av dessa produkter innehåller hormonstörande ingredienser, som ofta kommer med en rad negativa biverkningar. Utöver risken för ögonirritation kommer den snabba effekten även vara tillfällig och snabbt avtagande så snart du slutar att använda produkten.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består av en rad kraftfulla peptider, vitaminer och fettämnen som ger styrka och fyllighet helt utan användning av hormonstörande ingredienser. Detta ögonbrynsserum innehåller inte parabener eller sulfater. Du kan därför vara säker på att du ger dina ögonbryn intensiv vård utan risken för farliga biverkningar, men med ett resultat som håller länge.

Få svar på alla dina frågor och ta del av riktigt bra tips och tricks i vår artikel om ögonbrynsserum, skriven av vår begåvade skönhetsredaktör Ella Pettersson

De aktiva ingredienserna i HairLust Eyebrow Enhancing Serum:

Biotin är ett vattenlösligt vitamin (vitamin B7), och är en del av de kända B-komplexvitaminerna. Biotin kan hjälpa till att stimulera en hälsosam hårväxt och ge styrka åt trötta hårsäckar. Biotin är en av de mest kända vitaminerna på marknaden till att återställa sunt hår och hårväxt.

L-arginin är en aminosyra, som hjälper kroppen med att bilda kreatin. L-arginin ombildas i kroppen till ämnet kväveoxid, som hjälper med att stimulera kroppens signalsubstanser. Kväveoxid förbättrar blodtillförseln till hårsäckarna, och således hjälper hårsäckarna till att ta upp näringsämnen snabbare och mer effektivt.

Hyaluronsyra stimulerar kollagenproduktionen och är en effektiv fuktbooster. Hyaluronsyra kan binda fukt till ögonbrynen och således förbättra deras utseende och böjlighet.

Biotinoyl tripeptide är i stånd till att stimulera de två proteinerna, typ IV kollagen och laminin 5, som påverkar skadorna i hårcellerna. Den kraftfulla kombinationen med pantenol hjälper vårt ögonbrynsserum med att tränga in lätt i hårrötterna och ge dem intensiv fukt och vård. Det aktiva komplexet stöttar även reproduktionen av keratinocyterna i håret.

Arganolja är fylld med vitaminer, näringsämnen och fettsyror, som ger näring och verkar läkande på hårstråna. Den höga mängden av vitamin E återupplivar hårcellerna och stimulerar dem till att växa hälsosamt.

Fri från:

HairLust Eyebrow Enhancing Serum innehåller inte parabener, sulfater eller hormonstörande ingredienser.

Före- och efterbilder:

Hairlust eyebrow enhancing serum före- och efterbilder

 

Resultaten varierar från person till person, men många kunder uppger ett resultat inom 8–12 veckors användning.