HairLust Conditioner


HairLust Conditioner


Fördelar med produkten

 •    Förlänger hårets livscykel
 •    Rik på aktiva, veganska mikroproteiner
 •    Förebygger kluvna toppar upp till 20%*
 •    Kan användas i färgbehandlat hår
 •    Producerad i Skandinavien
 •    Certifierad ekologisk
 •    Certifierad vegansk
 •    Paraben-, ftalat & SLS/SLES sulfatfri
 •    Silikonfritt balsam
Producerad i Skandinavien
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SLS/SLES sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Så fungerar Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner är utvecklad för att vårda, återuppbygga och skydda ditt hår efter tvätt med schampo. De aktiva ingredienserna tränger in djupt i hårstråna och förstärker håret från insidan samtidigt som de tätar hårsträngarna från utsidan så att håret får bättre skydd och blir mindre ömtåligt efter tvätt.

Alla ingredienser har noga valts på grund av dess renhet och förmåga att förbättra hårets hälsa. Produkten innehåller bland annat:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) Aktiva mikroproteiner som förstärker och återuppbygger håret från insidan och förlänger hårets tillväxtcykel vilket gör att håret blir synligt friskare och mer elastiskt. Minimerar kluvna toppar och skadat hår med upp till 20% samtidigt som den totala hårhälsan förbättras med upp till 60%* (Studier av BASF Care Creations)
 • Ekologiskt Theobroma Kakaosmör: Har goda fuktbevarande egenskaper och är full av friska fettsyror och naturliga antioxidanter
 • Protectagen™: (Hydrolyzed Rice Protein) Ett veganskt risextrakt med antioxidantiska mikroproteiner som återuppbygger proteinerna i hårrötterna och förhindrar skador på hårcellerna. Förbättrar hårets struktur och minimerar kluvna toppar
 • Ekologisk Olivolja: Återfuktar och ger näring till håret med hjälp av friska fetter såsom vitamin A och E
 • Ekologisk Granatäppelolja: Rik på fruktenzymer och punicinsyra, en omega 5-fettsyra som stimulerar kollagenproduktion i hår och hårbotten samt förhindrar inflammation och fuktförlust.
hairlust conditioner

Vanliga frågor

Är Hair Growth & Repair Conditioner något för mig?

Om du har mellan till långt hår är detta produkten för dig! Ordet balsam, som översätts från det engelska ordet "conditioner" betyder faktiskt; att förbättra ett tillstånd. Det är exakt vad HairLust Hair Growth & Repair Conditioner gör. Den vanligaste missuppfattningen om schampo och balsam är att du bara behöver det ena eller det andra men det är inte sant. Ditt hår behöver båda. Medan schampot används för att rengöra och ta bort talg, smuts och döda hudceller från hår och hårbotten så innehåller ett bra balsam närande ingredienser som är framtagna för att skydda håret efter tvätt.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner används 2-3 gånger i veckan beroende på behov. Vi rekommenderar att du alltid avslutar med balsam efter att du har tvättat håret med schampo. Detta eftersom balsam förseglar, ger näring och skyddar hårstråna tills nästa tvätt.

Ska jag använda balsam om jag använder hårmask?

En hårmask bör användas som en intensiv behandling ett par gånger i veckan eller månaden, medan ett balsam används i den dagliga vården av håret. Om ditt hår är kemiskt- eller färgbehandlat, torrt, slitet eller glanslöst är det en bra idé att använda både hårmask och balsam för att få full effekt av båda produkterna. Tips: Använd alltid hårmask innan balsam eftersom balsam förseglar hårstråna.

HUR OFTA SKA JAG ANVÄNDA PRODUKTEN OCH HUR GÖR MAN?

Använd HairLust Hair Growth & Repair Conditioner 2-3 gånger i veckan beroende på behov och helst varje gång du tvättar håret med schampo, särskilt om du har mellan till långt hår. Vi rekommenderar att du använder balsam som det sista steget i din rutin och alltid efter schampo och hårmask. Balsam verkar förseglande och skyddande på de bräckliga, blöta stråna efter tvätt. Pressa överflödigt vatten ur håret innan du applicerar balsam så att vattnet inte späder ut produkten. Låt produkten verka i 2-3 minuter innan du sköljer håret ordentligt.

TIPS: Skölj håret med kallt vatten när du när du sköljt bort allt balsam. Detta eftersom lite kallt vatten kommer verka extra förseglande på håret efter att porerna har varit öppna under det varma vattnet. Detta gör att håret blir bättre skyddat och mindre ömtåligt efter tvätt.