Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Fördelar med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men

  •    Certifierad ekologisk och vegansk
  •    Fri från parabener, SL-sulfater och ftalater
  •    Silikon-fritt schampo
  •    Tillverkat i Skandinavien
  •    Innovativt schampo mot håravfall
  •    Speciellt anpassat för män
  •    Rik på antioxidanter & nyttiga fettsyror
  •    Lugnar och vårdar hårbotten
  •    Optimal effekt med ett kosttillskott
Skandinavisk produkt
Ekologisk certifiering
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men är ett unikt schampo speciellt utformat för att stärka och bygga upp torrt och skadat hår hos män. Precis som kvinnor, kan män ofta uppleva problem med tunt hår och torr eller kliande hårbotten. Med sin unika föryngrande formel är detta schampo lugnande på en irriterad hårbotten och bidrar till ett hälsosamt och näringsrikt hår. HairLust Hair Growth & Repair for Men lämnar en mild och uppfriskande doft av mynta och passar alla hårtyper

De ekologiska oljorna från grön mynta och oliver tränger in djupt och tillför fukt och näring till både hårsäckar och hårbotten. De hjälper till att bygga upp hårbottens naturliga balans och motverka klåda och mjäll. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo innehåller både ris- och veteproteiner som förstärker och bygger upp hårets egna fibrer och hjälper håret växa fram tjockare, tätare och friskare.

Läs och lär dig mer i vår artikel om schampo mot håravfall, hur det fungerar och vilka ingredienser du ska leta efter, skriven av vår skickliga redaktör Astrid Jönsson!

hairlust shampoo men

Certifierat ekologiskt och veganskt schampo

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men är både certifierat ekologisk och vegansk, så du kan nu ta hand om ditt hår med ett gott samvete. Vi på HairLust tror starkt på att rena ingredienser ger bättre och hälsosammare resultat.

Bland ingredienserna hittas ekologisk mynta som är rik på vitamin A, omega 3 fettsyror och mineraler, vi använder det i vårt schampo av många bra och olika skäl. Mynta är känt för att stimulera blodflödet till hårbotten och hårsäckarna vilket kan hjälpa till att motverka håravfall. Dessutom har mint också effektiva antiseptiska egenskaper som kan hjälpa till att lindra klåda och förhindra mjäll. Den aromatiska doften kan även lindra stress och verka uppiggande på de morgontrötta.

Ris- och veteprotein är oerhört stärkande för håret, som till mestadels består av proteiner, även kallade keratiner. Eftersom håret, precis som musklerna, behöver proteiner för att kunna växa, kan proteinbrist ge torrt och sprött hår och i värsta fall resultera i håravfall.