Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Fördelar med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

  •    Veganska och ekologiska ingredienser
  •    Fri från parabener & ftalater
  •    Silikon- och SLS-fri
  •    Tillverkad i Skandinavien
  •    Lämplig för färgat & ofärgat ljust hår
  •    Bidrar till ett friskt och starkt hår
  •    Innehåller färgaktivatorer
  •    Rengör & fuktar håret
  •    Effektiv med Conditioner for Blondes
Skandinavisk produkt
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

HairLust silver schampo för blont & grått hår

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes innehåller färgaktivatorer som effektivt neutraliserar gula och röda färgtoner och hjälper därmed blont hår att förbli blont. Du kan använda Hairlust silverschampo för både färgat och ofärgat hår. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes är speciellt utformad för att bibehålla blont hår, men är också en effektiv behandling för hår som har blivit missfärgat av exempelvis stylingprodukter, sol och/eller värme.

HairLust silverschampo innehåller ekologisk aloe vera, ekologiskt mangosmör och ekologiskt blåbärsextrakt, som försiktigt reparerar och vårdar skadat hår. Ingredienserna verkar lugnande på hårbotten medan de effektivt rengör hår och hårbotten från rester av stylingprodukter. En frisk hårbotten är A och O för att håret ska kunna växa sig långt och starkt.

Kombinera därför detta schampo med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes för bästa möjliga resultat.

Få svar på alla dina frågor om silverschampo & silverbalsam i vår kompletta guide skriven av vår begåvade skönhetsredaktör Astrid Jönsson.

hairlust silverschampo

Certifierat veganskt schampo med effektiva ekologiska ingredienser

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes är ett certifierat veganskt silver schampo med noggrant utvalda ingredienser, varav en stor del är ekologiska. Vi tror nämligen på att rena och naturliga ingredienser skapar bättre och hälsosammare resultat. Schampot är utvecklat så att alla aktiva ingredienser kompletterar varandra och därmed effektivt förhindrar ditt hår från att blekas. Därför kan du nu ge ditt blonda hår en effektiv vård med gott samvete.

Särskilt färgat och blont hår är i ständig fara att bli extremt torrt och livlöst. Aktiva ingredienser som ekologiskt mangoextrakt och ekologiskt blåbärsextrakt verkar därför fukt- och glansgivande..

Aloe Vera plantan är rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler som ger näring till hårbotten och håret från rot till topp. Ett högre innehåll av antioxidanter bekämpar fria radikaler och skyddar cellerna i både hud och hår så fukt och näring kan tränga in djupt. Vi använder oss endast av certifierat ekologisk aloe vera eftersom vi tycker det är väldigt viktigt.