Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Fördelar med produkten

 •    Ljusar & neutraliserar gula toner
 •    Passar blont, blekt, eller grått hår
 •    Rikt på aktiva, violetta färgaktivatorer
 •    Stärker & reparerar skadat hår
 •    Passande för färgbehandlat hår
 •    Producerad i Skandinavien
 •    Rik på ekologiska ingredienser
 •    Certifierad vegansk
 •    Paraben-, SLS/SLES sulfat- & silikonfri
Producerad i Skandinavien
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hur fungerar produkten?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes hjälper dig att bibehålla ett ljust hår med kalla toner – oavsett om ditt hår är naturligt eller fixat i salong. Vi utformade vårt silverschampo med violettfärgade pigment för att få bort gula toner och orangea toner i blont eller grått hår.

Det här schampot gör inte bara din hårfärg ljusare, utan det stärker även ditt hår! Hemligheten ligger i veganska mikroproteiner som reparerar skadade delar av ditt hår inklusive hårsäckar och cortex. Naturligt fuktgivande aloe vera och glycerin tillhandahåller långvarig fukt, medan antioxidantrik mango och blåbärsextrakt skyddar håret mot ytterligare skada. Läs mer om de aktiva ingredienserna nedanför:

 • Ekologisk aloe vera: Rengör varsamt för att avlägsna överflödigt sebum och produktansamlingar utan att skada ditt hårs integritet (vilket är viktigt när ditt hår behandlas!). Aloe vera stärker och förser skört eller skadat hår efter blekning med fukt för att efterlämna det skinande, mjukt och hälsosamt
 • Glycerin: Detta fuktighetsbevarande medel drar till sig fukt in i hårstrået för att hålla ditt hår fuktigt under hela dagen
 • Protectogen™ (Hydrolyserat risprotein): Det här risextraherade mikroproteinet skyddar håret mot stress från miljömässiga faktorer som sol, luftförorening och styling. Protectogen™ ger håret en livlig volym och efterlämnar det mjukt och friss-fritt. Dessutom främjar, Protectogen™ hårväxt genom att generera en ökning av viktiga stamcellsmarkörer som är avgörande för hårväxt
 • Gluadin® Kera-P (Hydrolyserat vegetabiliskt protein): Det här veganska mikroproteinet penetrerar hårstrået för att reparera skadat hår och efterlämna det starkare och mer hälsosamt
 • Ekologiskt mangoextrakt: Rikt på naturliga antioxidanter såsom vitamin A och vitamin C som skyddar håret och hårbotten mot de skadliga effekterna av fria radikaler
 • Ekologiskt blåbärsextrakt: Blåbär är en kraftig källa av polyfenoler, en sorts antioxidant som skyddar skadat hår mot miljömässiga angripare. Blåbärsextrakt främjar även hårbottens hälsa genom att tillhandahålla lugnande lindring och förbättrad blodcirkulation
hairlust silver shampoo

Vem är silverschampo bra för?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes kan användas för att få bort gula toner i blont, blekt och grått hår. De tillväxtstimulerande mikroproteinerna och fuktstimulerande växtextrakten återuppbygger och skyddar det skadade håret, vilket gör det särskilt fördelaktigt för kemiskt behandlat hår eller för torrt och skadat hår.

Kan man använda silverschampo i mörkt hår?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes är utformat specifikt för blont, blekt eller grått hår. Om du har brunt hår med blonda slingor så kan du använda HairLust silverschampo för att få bort gula toner i dina slingor.

Hur länge bör man låta produkten sitta i?

Vi rekommenderar att du låter ditt Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes sitta i håret i en till tre minuter innan du sköljer med kallt vatten.

Vad händer om man låter det sitta i för länge?

Vi rekommenderar att du använder Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes en till två gånger i veckan, eller när ditt hår börjar få en gulaktig eller orange ton. Att låta produkten vara på för länge kan resultera i lila nyanser i håret. Om det skulle hända, tvätta håret i med ett pigmentfritt schampo och balsam.

Så gör du - Steg för Steg

Tvätta håret med Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes två gånger för att avlägsna smuts, talg och produktrester mer effektivt.

Vid den första tvätten fördelas schampot jämnt i blött hår och masseras in i hårbotten. Skölj och upprepa. I den andra tvätten aktiveras skumprocessen och tar bort envisa produktrester och överskott av talg. Skölj noggrant och avsluta med Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes.

*Dessa studier är genomförda av BASF. För mer information om undersökningarna kan du besöka www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.