Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Fördelar med produkten

 •    Certifierat vegansk
 •    Fri från parabener, SLS/SLES sulfater & ftalater
 •    Silikonfri produkt
 •    Tillverkad i Skandinavien
 •    Passar ljust, blont eller grått hår
 •    Förebygger livlöst och torrt hår
 •    Innehåller aktiva, violetta färgaktivatorer
 •    Kan användas i färgbehandlat hår
 •    Effektiv med Conditioner for Blondes
Skandinaviskt varumärke
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hur fungerar produkten?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes indeholder innehåller färgaktivatorer som effektivt neutraliserar gula och röda färgtoner och hjälper därmed blont hår att förbli blont. Färgning och blekning kan vara mycket skadligt för håret och resultera i att hårlockarna torkar och bryts av men med rätt vård för ljust hår kan detta förhindras.

Alla ingredienser har noga valts på grund av dess renhet och förmåga att förbättra hårets hälsa. Produkten innehåller bland annat:

 • Ekologisk Aloe Vera: Fullpackad av enzymer, näringsämnen och vitaminer för att upprätthålla fukt och elasticitet i håret samtidigt som det naturliga pH-värdet i hårbotten upprätthålls för en sund hårväxt
 • Creatine: (Kreatin) Används för att behandla och reparera skadat och överbehandlat hår. Hjälper till att stärka håret och stimulera produktionen av keratin som huvudsakligen består av hår. Verkar återfuktande och mjukgörande på hår och hårrötter samt motverkar frissigt hår
 • Panthenol: (Provitamin B5) Omvandlas till vitamin B5 vid kontakt med hårbotten och hjälper till att stimulera hårväxt
 • Ekologiskt Mangoextrakt: Verkar fuktgivande, färgbevarande och antioxidant. Skyddar håret från UV-strålar samt stimulerar hårcellsregenerering och kollagenproduktion
 • Ekologiskt Blåbärsextrakt: Verkar extremt antioxidant, antibakteriellt och exfolierande på en irriterad hårbotten och förbättrar hårets elasticitet och glans
hairlust silverschampo

Vanliga frågor

Är silverschampo något för mig?

Om du har ljust, blont eller grått hår är detta silverschampo för dig! Produkten innehåller lila pigment, som hjälper håret att bibehålla den kalla och färska tonen i naturligt ljust eller färgat hår. Hair Growth Repair Shampoo For Blondes skyddar håret mot kemisk skada och oxidativ stress genom att tillföra djupgående vård och fukt till håret.

Vi rekommenderar att du testar dig fram gällande hur länge du ska låta silverschampot sitta eftersom desto längre det får verka desto ljusare blir håret. Så om du bara vill ha en liten nyans en gång i taget kan du använda den som ett komplement till ditt vanliga schampo.

Kan jag använda schampo utan balsam?

Vi rekommenderar alltid att man avslutar sin hårtvätt med balsam, särskilt om man har långt hår. Balsam verkar nämligen som en försegling på de ömtåliga hårstråna efter tvättning. Balsamet gör så att strået kapslar in fukt och näring och lämnar håret med ett bättre skydd.

HUR OFTA SKA JAG ANVÄNDA PRODUKTEN OCH HUR?

Brug HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes 2-3 gånger i veckan vid behov eller använd den som ett komplement till ditt vanliga schampo när du önskar att ge ditt hår ett litet extra piff med en lite kallare ton i håret.

Tvätta håret med schampot två gånger: I den första tvätten fördelas schampot jämnt i vått hår och masseras väl in i hårbotten. Skölj sedan och fortsätt med nästa tvätt. I den andra tvätten ska skummet från schampot masseras långt upp i rötterna och ut i längderna. Skölj nogrant och avsluta med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes.