Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Fördelar med produkten

 •    Certifierat vegansk
 •    Fri från parabener, SLS/SLES sulfater & ftalater
 •    Silikonfria produkter
 •    Tillverkad i Skandinavien
 •    Passar ljust, blont eller grått hår
 •    Förebygger livlöst och torrt hår
 •    Innehåller aktiva, violetta färgaktivatorer
 •    Kan användas i färgbehandlat hår
 •    Kompletterar varandra effektivt
Skandinaviskt varumärke
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hur fungerar produkterna?

Denna uppsättning består av ett silverschampo och balsam, skapade för att ge håret intensiv återfuktning och färg samt rätt typ av hårvård för ljust eller grått hår. Färgning och blekning kan vara mycket skadligt för håret och resultera i att hårlockarna torkar och bryts av men med rätt vård för ljust hår kan detta förhindras. De violetta pigmenten i produkterna neutraliserar de oönskade gula tonerna i håret då lila är den komplementära färgen till gul.

Alla ingredienser har noga valts på grund av dess renhet och förmåga att förbättra hårets hälsa. Produkten innehåller bland annat:

 • Ekologisk Aloe Vera: Full av enzymer, näringsämnen och vitaminer för att upprätthålla fukt och elasticitet i håret samtidigt som det naturliga pH-värdet i hårbotten upprätthålls för en sund hårväxt
 • Creatine: (Kreatin) Används för att behandla och reparera skadat och överbehandlat hår. Hjälper till att stärka håret och stimulera produktionen av keratin som huvudsakligen består av hår. Verkar återfuktande och mjukgörande på hår och hårrötter samt motverkar frissigt hår
 • Lakrisrotsextrakt: Har antiinflammatoriska egenskaper, kända för att minska irritation, rodnad och stimulera hårbotten
 • Panthenol: (Provitamin B5) Omvandlas till vitamin B5 vid kontakt med hårbotten och hjälper till att stimulera hårväxt
 • Ekologiskt Mangoextrakt: Verkar fuktgivande, färgbevarande och antioxidant. Skyddar håret från UV-strålar samt stimulerar hårcellsregenerering och kollagenproduktion
hairlust conditioner for blondes

Vanliga frågor

Är silverschampo och balsam något för mig?

Om du har ljust, blont eller grått hår är det dessa produkter för dig! Båda produkterna innehåller lila pigment, som hjälper håret att bibehålla den kalla och färska tonen i naturligt ljust eller färgat hår. Färgning, blekning och andra kemiska behandlingar av håret kan ofta lämna håret torrt, frissigt och skadat, utöver det kan värme från stylingverktyg missfärga de fina, ljusa hårlockarna. Därför behöver ljust hår ofta mycket god fuktgivande vård och ett litet extra piff.

Hur ofta ska jag använda produkterna?

Använd HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes 2-3 gånger i veckan baserat på behov eller använd serien utöver ditt vanliga schampo och balsam när du vill ge ditt ljusa hår en extra ljusare touch. Vi rekommenderar att du inte tvättar håret för ofta och gradvis vänjer dig vid att tvätta håret varannan dag eller bara ett par gånger i veckan. När man tvättar håret för ofta så tvättas även hårbottens naturliga oljor och talg bort, detta ökar talgproduktionen ytterligare eftersom hårbotten kompenserar i ett försök om att skydda hud och hår från uttorkning.

Detta silverschampo och balsam kan enkelt användas vid varje hårtvätt, men vi rekommenderar att du testar dig fram så att du hittar den rutin som ger den ljusa hårton du vill ha.

Hur använder jag produkterna?

Uppnå bästa möjliga resultat genom att använda båda produkterna tillsammans.

Tvätta håret med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes i två omgångar. Börja med att massera schampot väl in i hårbotten och skölj sedan med varmt vatten. I den första tvätten skummar inte schampot så mycket. Vid den andra tvätten, massera schampot noggrant från hårbotten ut i längderna och skölj med varmt vatten. På detta sätt tas smuts och produktrester bort mer effektivt så att hårrötterna kan få syre och håret bättre kan ta emot de vårdande näringsämnena i balsam.

Avsluta med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes. Fördela silvetbalsam i håret från rot till topp, massera försiktigt in produkten i håret och låt det verka i 1-3 minuter.