Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Fördelar med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes

  •    Certifierat veganska
  •    Fri från parabener & ftalater
  •    Silikon- och SLS-fri
  •    Tillverkad i Skandinavien
  •    Lämplig för färgat & ofärgat ljust hår
  •    Bidrar till ett friskt & starkt hår
  •    Innehåller färgaktivatorer
  •    Rengör & fuktar håret
  •    Kompletterar varandra effektivt
Skandinavisk produkt
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes är en effektiv silver-serie. Utformad för att ta hand om och bibehålla blont och grått hår, oavsett om håret är färgat eller ofärgat.

Silverschampot från HairLust rengör effektivt håret från smuts, talg och produktrester medan de violetta pigmenten neutraliserar gula och röda färgtoner och hindrar håret från att blekas. Innehållet av kreatin i schampot stimulerar hårets kreatinproduktion, fuktar håret, ger näring till hårrötterna och hjälper till att öka hårets volym medan aktiva ingredienser som ekologiskt mangoextrakt, ekologiskt blåbärsextrakt och ekologisk aloe vera verkar fukt- och näringsgivande samt lugnande för både hår och hårbotten.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes är den perfekta avslutningen på en skonsam och vårdande hårtvätt med silver-serien från HairLust. Detta silver-balsam, rikt på ekologisk aloe vera och ekologisk aprikoskärnolja, mjukgör och ger näring till håret, medan ekologisk söt mandelolja hjälper till att återställa hårets fuktbalans. Lakrits rotextrakt hjälper till att upprätthålla den naturliga balansen i hårbotten, då den med sina effektiva antiinflammatoriska egenskaper fungerar som ett lugnande medel på en irriterad hårbotten. Det violetta pigmentinnehållet kompletterar schampots egenskaper och håller de gula tonerna på långt avstånd. Använd alltid balsam efter tvätt med schampo, då ett bra balsam förseglar hårstråna och hjälper till förbereda håret för dagens utmaningar.

hairlust conditioner for blondes

Hårvård ska komma både inifrån och ut

Färgning, blekning och andra kemiska behandlingar av håret kan ofta lämna håret torrt, frissigt och skadat, och värmebehandling och styling kan missfärga de fina lockarna. Därför behöver ljust hår ofta extra bra fuktgivande vård och mycket vitaminer, mineraler och aminosyror. Det är dock begränsat hur effektivt ett silverschampo och balsam kan vara, för om man bara tänker på yttre hårvård i den dagliga rutinen uppnår man inte alltid de bästa möjliga resultaten.

Därför rekommenderar vi att man kombinerar fuktgivande och vårdande yttre hårvård med ett kosttillskott till håret. Det kan ge hår- och hårfolliklarna de naturliga näringsämnen, vitaminer och mineraler som behövs för att kroppen ska bibehålla och producera ett friskt och glänsande hår. Dessutom rekommenderar vi att du kompletterar med en fuktgivande hårmask som Hair Growth & Protection Hair Mask 1-2 gånger i veckan.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes är båda certifierat veganska och innehåller naturliga och ekologiska ingredienser. De är noggrant kombinerade för att ge håret extra fukt se till att det ljusa håret växer sig friskt och starkt.

Få svar på alla dina frågor om silverschampo & silverbalsam i vår kompletta guide till allt du borde veta om denna härliga duo, skriven av vår skönhetsredaktör Astrid Jönsson.