Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist


Fördelar med produkten

 •    Återfuktar torrt och frissigt hår
 •    Återuppbygger skadat hår på djuper
 •    Skyddar håret mot slitage
 •    Reder ut och gör håret mjukt
 •    Rik på antioxidanter, vitaminer & proteiner
 •    Silikon- och SLS/SLES sulfatfri behandling
 •    Tillverkad i Skandinavien
 •    Certifierat ekologisk & vegansk
 •    Passar alla hårtyper
Skandinaviskt varumärke
Certifierat ekologisk
Certifierat vegansk
Fri från parabener, sulfater & ftalater
Hair growth repair conditioning leave-in mist

Hur fungerar produkten?

Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist är en näringsrik mist som ger omedelbar vård och fukt för torrt, skadat eller frissigt hår. Huvudingrediensen i denna stärkande behandling kallas Protectagen ™ och är ett aktivt proteinextrakt och kommer från risextrakt som bygger om proteinerna i kärnan av håret och hårsäckarna, förbättrar hårets struktur och förlänger dess livscykel. Innehållet av ekolgisk aloe vera, olivolja, solrosfröolja och mullbärsextrakt återfuktar och gör håret mjukt samt förser håret med aktiva antioxidanter som ger det ett effektivt skydd mot t.ex. föroreningar och UV-strålar. Resultatet? Ett hår som både ser ut och känns friskare, starkare och mer glansigt.

Alla ingredienser väljs på grund av deras renhet och förmåga att förbättra hårets hälsa. Produkten innehåller bland annat:

 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein): Ett veganskt risextrakt med antioxidantiska mikroproteiner som återuppbygger proteinerna i hårrötterna och förhindrar skador på hårcellerna. Förbättrar hårets struktur och minimerar kluvna toppar.
 • Ekologisk Aloe Vera: Proppfull av enzymer, mineraler, aminosyror, näringsämnen och vitaminer som hjälper till att upprätthålla den naturliga pH-nivån i hårbotten och stödjer en sund hårväxt.
 • Ekologisk Olivolja: Återfuktar och ger närig till håret från rot till topp och förhindrar fuktförlust med hjälp av t.ex. friska fetter, vitamin A och E.
 • Solrosolja: Rik på fettsyror som hjälper till att bibehålla fukt över tid. Solrosolja är känd för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper på hår och hud.
 • Hjortronsextrakt: De aktiva kolhydraterna och innehållet av vitamin A, C, E samt ellaginsyra i hjortron har en fuktgivande och lugnande effekt på en irriterad hårbotten. Samtidigt verkar extraktet extremt antioxidant och skyddande.
  hairlust leave-in conditioner spray

  Vanliga frågor

  Vad är Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist?

  Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist är en näringsrik hårmist som ger håret en omedelbar boost av fukt och proteiner och motverkar torra, skadade eller frissiga hårlockar. En fuktgivande behandling som stärker och skyddar håret från dagligt slitage, vind och väder samt förhindrar att håret bryts av, så att det istället kan växa sig långt och friskt. Håret lämnas mjukare, bättre skyddat och mer hanterbart efter användning.

  Är Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist något för mig?

  Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist är speciellt utformat för torrt, skadat eller frissigt hår som behöver extra fukt och vård. Den är lämplig för alla hårtyper eftersom de flesta hårtyper kan dra nytta av extra fukt och näring, samt skydd mot förorening, UV-strålar och andra yttre faktorer som kan skada håret i vardagen.

  Hur ofta ska jag använda produkten?

  Vi rekommenderar att man använder Hair Growth & Repair Conditioning Leave-in Hair Mist i handduktorkat hår efter varje hårtvätt. För överdrivet skadat eller torrt hår rekommenderar vi att du använder produkten dagligen för att andas nytt liv i torra hårlockar. Produkten sprayas helt enkelt direkt i torrt hår för en extra näringsgivande boost under dagen.