Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Fördelar med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

  •    Ekologiska och veganska ingredienser
  •    Fri från parabener & ftalater
  •    Silikon- och SLS-fri
  •    Producerad i Skandinavien
  •    Lämplig för färgat & ofärgat ljust hår
  •    Bidrar till ett friskt & starkt hår
  •    Innehåller färgaktivatorer
  •    Effektivt fuktgivande & vårdande
  •    Effektiv med tillhörande schampo
Skandinavisk produkt
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

HairLust silverbalsam är utformad för att effektivt fukta och vårda, ljust och grått hår efter tvätt. Färgning och blekning kan vara extremt tufft på håret och kan resultera i torra lockar och kluvna toppar. Därför är det särskilt viktigt att använda ett fuktgivande balsam i färgat hår. "Balsam" eller "conditioner" är båda beteckningar för något som förbättrar villkoret för något annat, och med sina fantastiska och näringsrika ingredienser är det exakt vad HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes gör. Detta balsam passar både färgat och ofärgat ljust hår.

Den vanligaste missuppfattningen kring schampo och balsam är att du bara behöver det ena eller det andra, men ditt hår behöver faktiskt båda. Medan schampo används för att rengöra och ta bort talg, smuts och döda hudceller från hårbotten, innehåller ett bra balsam ingredienser speciellt formulerade för att skydda håret och försegla hårstråna. Efter hårtvätt är det blöta håret otroligt skört och sårbart, det är därför viktigt att ha ett bra och näringsgivande balsam så att håret blir längre och friskare. Kombinera med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes för bästa möjliga resultat.

hairlust shampoo

De aktiva ingredienserna i HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes är certifierat vegansk och innehåller ekologiska ingredienser som är noggrant formulerade för att ge den extra fukt och vård som torrt och färgat ljust hår behöver för att växa sig friskt och starkt.

Ekologisk aprikoskärnolja är rik på vitaminerna A, C och E och är kända för sin glansgivande effekt på håret. Den bidrar effektivt till att mjuka upp både hud och hår, vilket ger håret de bästa förutsättningarna att växa sig friskt och långt.

Ekologisk söt mandelolja som är full av mineraler, vitaminer A, B och E, och omega 9, 6 och 3 fettsyror, vilket gör den till ett optimalt fuktgivande balsam. Alla dessa näringsämnen bidrar till glans och liv i torrt och tråkigt hår, samt skyddar det färgade håret från solens strålar. Mandelolja har naturliga fuktbevarande egenskaper och hjälper därför till håret att behålla fukt, reparera och motverka kluvna toppar.

Få svar på alla dina frågor om silverschampo & silverbalsam i vår kompletta guide skriven av vår begåvade skönhetsredaktör Astrid Jönsson.