Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Fördelar med produkten

 •    Certifierat vegansk
 •    Fri från parabener, SLS/SLES sulfater & ftalater
 •    Silikonfri produkt
 •    Producerad i Skandinavien
 •    Passar ljust, blont eller grått hår
 •    Förebygger livlöst och torrt hår
 •    Innehåller aktiva, violetta färgaktivatorer
 •    Kan användas i färgbehandlat hår
 •    Förseglar håret effektivt vid tvätt
Producerad i Skandinavien
Ekologiska ingredienser
Vegansk certifiering
Fri från parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Hur fungerar produkten?

Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes är ett silverbalsam skapat för att ge håret intensiv återfuktning och färg samt rätt typ av hårvård för ljust eller grått hår. Färgning och blekning kan vara mycket skadligt för håret och resultera i att hårlockarna torkar och bryts av men med rätt vård för ljust hår kan detta förhindras. De violetta pigmenten i produkterna neutraliserar de oönskade gula tonerna i håret då lila är den komplementära färgen till gul.

Alla ingredienser har noga valts på grund av dess renhet och förmåga att förbättra hårets hälsa. Produkten innehåller bland annat:

 • Ekologisk Aloe Vera: Fullpackad av enzymer, näringsämnen och vitaminer för att upprätthålla fukt och elasticitet i håret samtidigt som det naturliga pH-värdet i hårbotten upprätthålls för en sund hårväxt
 • Lakrisrotextrakt: Har antiinflammatoriska egenskaper, kända för att minska irritation, rodnad och stimulera hårbotten
 • Ekologisk Aprikosolja: Rik på viktiga fettsyror, antioxidanter och vitamin A, C och E som ger näring och vård ditt hår
 • Ekologisk Söt Mandelolja: Full av mineraler, vitamin A, B och E samt omega 9, 6 och 3 fettsyror som bekämpar fria radikaler och håller håret friskt och beskyddat
hairlust shampoo

Vanliga frågor

Är silverbalsam något för mig?

Om du har ljust, blont eller grått hår är denna produkt för dig! Den innehåller lila pigment, som hjälper håret att bibehålla den kalla och färska tonen i naturligt ljust eller färgat hår. Hair Growth Repair Conditioner For Blondes skyddar håret mot kemisk skada och oxidativ stress genom att tillföra djupgående vård och fukt till håret.

SKA JAG ANVÄNDA BALSAM OM JAG ANVÄNDER HÅRMASK?

En hårmask bör användas som en intensiv behandling ett par gånger i veckan eller månaden, medan ett balsam används i den dagliga vården av håret. Om ditt hår är kemiskt- eller färgbehandlat, torrt, slitet eller glanslöst är det en bra idé att använda både hårmask och balsam för att få full effekt av båda produkterna. Tips: Använd alltid hårmask innan balsam eftersom balsam förseglar hårstråna.

Hur ofta ska jag använda produkten och hur gör man?

Balsammet kan användas 2-3 gånger i veckan beroende på behov. Kom ihåg att använda balsam som det sista steget i din rutin efter schampo och hårmask då balsam verkar förseglande och skyddande på de bräckliga, blöta stråna efter tvätt. Det kan också användas som ett komplement till ditt vanliga balsam de dagar då du vill ha ett litet extra piff med en lite kallare ton i håret.

Efter tvätt med schampo, applicera balsam på blött hår. Se till att pressa överflödigt vatten ur håret innan du använder balsam så att vattnet inte späder ut produkten. Massera försiktigt in produkten i längderna i det blöta håret, låt produkten verka i 2-3 minuter för att dra nytta av både de närande och uppljusande ingredienserna. Skölj håret ordentligt efteråt.