Black Friday 2020


Black Friday är den stora starten på julshoppingen och årets största rea-dag. Black Friday 2020 startar officiellt fredag den ​​27 november och vi på HairLust omfamnar chansen att få skämma bort våra fantastiska kunder med extra bra Black Friday-erbjudanden på våra produkter.

Få tidig åtgång till HairLust Black Friday 2020

Även i år öppnar vi dörrarna till vår Black Friday-rea lite tidigare för våra absolut bästa kunder! Du kan bli en av de första genom att registrera dig nedanför och komma åt alla fantastiska rabatter innan alla andra.

Scrolla ner på sidan, registrera dig, luta dig tillbaka och förbered dig för vår största Black Friday-rea någonsin! Se till att dina favoritprodukter inte är slutsålda förrän du har haft tid att få fingrarna i dem - Registrera dig!

Vi räknar ner till årets största rea!

 

Det är sällan rea hos HairLust, men på Black Friday 2020 rullar vi verkligen upp ärmarna och erbjuder de största rabatterna någonsin!

Under rean 2019 sålde produkterna slut i butiken innan vi ens haft tid att få igång försäljningen. Därför måste vi snabbt markera några av våra mest populära produkter som "utsålda". Se till att du är beredd när startskotten går så att du inte missar dina favoritprodukter. Gör detta genom att registrera dig nu och få tidig åtgång till de fantastiska rabatterna!

Registrera dig och få tidig åtgång till HairLust Black Friday 2020:

Registrera dig för Black Friday 2020 och få besked före alla andra!

Vi kommer att göra allt vi kan för att få tillräckligt av våra underbara, veganska produkter så det räcker till alla, men vårt lager är begränsat. Det kommer förmodligen inte att räcka väldigt länge med den stora efterfrågan som finns, så registrera dig i god tid och ar beredd vid startlinjen till årets största försäljning hos HairLust.

Registrera dig nu och få besked direkt när vi kör igång vår stora Black Friday Rea!

Registreringen är gratis och kräver endast en giltig e-postadress.