Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Fördelar med produkten

 •    Unik balsam-till-olja-formula
 •    Fyller på, reparerar & skyddar håret
 •    Ger mjukt & glansigt hår utan friss
 •    Lämpligt för torrt och frissigt hår
 •    100 % naturliga ingredienser
 •    Producerad i Skandinavien
 •    Silikonfri hårbehandling
 •    Ekologiskt & veganskt certifierad
 •    Fri från parabener, sulfater & ftalater
Producerad i Skandinavien
Ekologiskt certifierad
Veganskt certifierad
Fri från parabener, sulfater & ftalater
Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Hur fungerar den?

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm är ett genombrott inom hårreparation. Det solida balsamet smälter till en näringsgivande olja i dina händer, och appliceras sedan i torrt hår innan schamponering. Varför? För att torrt hår absorberar olja bättre än blöt hår.

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm är fullt av kraftigt fuktgivande oljor som skyddar håret mot hårda vattenmineraler och fuktförlust, samtidigt återhämtas hårets fuktbalans effektivt och fungerar som en anti friss hårbehandling. Genom att använda sådana kraftigt fuktgivande oljor behöver håret tid för att suga åt sig fördelarna av de näringsgivande naturliga ingredienserna i pre-shampoo hair balm, vilket gör det till en perfekt hårbehandling under natten.

Samtliga av våra naturliga ingredienser har valts ut för sin renhet och effektivitet för att förbättra hårhälsan. Ett urval av huvudingredienserna är:

 • Ekologiskt sheasmör Läker och skyddar håret genom att försluta och bevara fukt samt försvara mot solskada
 • Ekologisk olivolja Fyller på uttorkade hårstrån med fukt, vitaminer och antioxidanter samtidigt som det skyddar mot fria radikaler och för tidigt åldrande av hårstrån och hårsäckar
 • Ekologisk jojobafröolja Gör håret mjukare och slätare, samt efterlämnar det starkare, mer glänsande och med mindre benägenhet att brytas av
 • Ekologisk solrosfröolja: Förser håret med fukt genom ett rikligt innehåll av omättade fettsyror såsom linolsyra och oljesyra
  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

  Vad är Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm?

  Anti-Frizz Hydration Pre-Shampoo Hair Balm är ett solidt balsam som omvandlas till en näringsgivande olja. Denna hårbehandling är framtagen med väldigt näringsgivande ingredienser såsom sheasmör, jojobasmör och solrosolja. Dessa ingredienser förser uttorkade hårstrån med fukt, vitaminer och antioxidanter som efterlämnar håret mjukt, glänsande och smidigt samt skyddat mot yttre faktorer.

  Rik på ultravårdande ingredienser som jojobaolja, shea-butter, olivolja och solrosolja, tränger den effektivt in i de torra hårstråna och tillför fukt, vitaminer och antioxidanter, så håret lämnas mjukt, glänsande och väl skyddat mot framtida skador från bl.a. fria radikaler och UV-strålar.

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm tynger inte håret eller lämnar det oljigt och ohanterligt. Istället kommer håret både att kännas och se mjukare, starkare och mer glänsande ut direkt efter användning.

  Är Anti-Frizz Hydration Pre-Shampoo Hair Balm något för mig?

  Har du torrt hår eller har ditt hår en tendens att bli frissigt under dagen? Då är denna anti friss pre-shampoo perfekt för dig! Vi rekommenderar produkten till alla med torrt, skadat eller frissigt hår som saknar fukt och elasticitet, och om du har lockar - då är denna silikonfria hårbehandling ett måste!

  Vad har den för doft?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm har en mild, god, naturlig doft av färska gröna äpplen, päron, persika och vanilj, som extraherats från 100% naturliga ingredienser!

  Hur ofta ska jag använda det - och hur?

  Använd den ca. en gång i veckan när håret behöver lite extra fukt. Använd den innan du tvättar håret eller låt den sjunka in över natten för en mer djupgående behandling.

  Ta lite Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm i din handflata och värm produkten väl mellan händerna så att den fasta oljan smälter. Massera in produkten väl i torrt hår med fokus på längderna, topparna och de områden där håret verkar vara torrt. Låt denna anti friss produkten verka i minst 10 minuter, helst längre och eventuellt över natten. Slutligen tvätta håret med schampo och balsam och låt håret lufttorka.