SugarBearHair vs. HairLust Hair Growth Formula Gummies


Du håller säkert med mig om att det är svårt att förstå skillnaden mellan alla kosttillskott och vad de faktiskt är bra för. I denna artikel får du en jämförelse i min egen mening av de populära hårvitaminerna Sugarbearhair och HairLust Hair Growth Formula. Artikeln gäller både kvinnlig och manlig hårväxt.

Sofie Tidemand

Grundare, HairLust

Sofie är en av grundarna av HairLust. Hon är en hår-nörd med stort H och älskar att föra vidare sina egna erfarenheter inom ämnet till andra. Hon har ett stort intresse för att lära sig och är inte rädd för att testa de senaste trenderna kring naturlig hårvård, stylingtips och ingredienser, och under de många år har hon sett till att hålla sig uppdaterad med allt som rör just det området. Sofie brinner för är att kunna göra en skillnad för människor. Läs mer om vår skribent.

Jag är själv mycket förvirrad över vad som faktiskt skiljer Sugar Bear Hair och HairLust Hair Growth Formula åt. I denna artikel får du en bättre förståelse över de olika vitaminerna och dess inverkan på vårt hår.

Både Sugarbearhair och HairLust Hair Growth Formula har blivit omtalade det senaste året. Speciellt i samband med det nya uttrycket och kategorin “Inner beauty”. Ett flertal skandinaviska och internationella skönhetsexperter och organisationer har börjat fokusera på skönhetsprodukter i form av kosttillskott som verkar inifrån.

De tuggbara vitaminerna är både omdiskuterade och hyllade på sociala medier, via kändisar, bloggare och influencers som berättar om deras egna upplevelser och marknadsför produkten. Du har säkert hört om både Sugar Bear Hair och HairLust tidigare men nu får du en tydlig och objektiv bild över vad det egentligen handlar om. (Kan däremot redan nu erkänna att jag har en tydlig favorit mellan de två produkterna…) Vi börjar med HairLust Hair Growth Formula och avslutar med Sugar Bear Hair. Häng med!

HairLust Hair Growth Formula Gummies

HairLust sortiment består av både kosttillskott och yttre hårvårdsprodukter. Tillsammans erbjuder HairLust optimal vård för håret, både inifrån och ut. Kombinationen av HairLust Hair Growth Formula och de yttre hårvårdsprodukterna skapar en synergieffekt för ännu bättre resultat.

HairLust Hair Growth Formula Gummies är ett prisbelönat skandinaviskt kosttillskott som förser kroppen med alla de nödvändiga näringsämnen som behövs för att växa ett längre och starkare hår. Precis som Sugar Bear Hair innehåller HairLust Hair Growth Formula mineraler, proteiner och vitaminer för att främja en sund hårväxt och förebygga håravfall. De tuggbara vitaminerna i form av röda “gummies” har en söt smak av sommarbär.

Den röda färgen kommer från morotssaft och inte från karmin, som dessvärre är ett konstgjort färgämne man ofta använder i liknande produkter. Detta gör att HairLust Hair Growth Formula Gummies är vegansk och laktosfri. Vitaminerna är baserade helt på naturliga ingredienser, både vad det gäller färg och smak.

En burk HairLust Hair Growth Formula Gummies innehåller 90 stycken gummies vilket motsvarar 1 månadsförbrukning. Det rekommenderas att använda produkten minimum 1-3 månader för bästa resultat. HairLust Hair Growth Formula finns att köpa online samt i utvalda salonger och skönhetsbutiker.

HairLust erbjuder även en prenumerationstjänst som gör du att sparar både tid och pengar och får produkten hemskickad anpassad efter dina önskemål. De har också en så kallad mängdrabatt så ju fler produkter du beställer - desto billigare blir det.

HairLust har ett flertal ambassadörer och influencers som publicerar omdömen och blogginlägg i deras kanaler om produkten. HairLust har framförallt blivit hyllad för deras fokus på våra behov i de nordiska länderna när det kommer till näring, livstil, klimat och hårrutiner. HairLust Hair Growth Formula Gummies kan däremot användas av alla, oavsett hårtyp, hårfärg eller kön.

HairLust anmeldelse

HairLust Hair Growth Formula Gummies - Pris

HairLust Hair Growth Formula Gummies kostar 319 kr/burk vilket motsvarar 1 månadsförbrukning. 3 burkar kostar 699 kr och motsvarar 3 månaders förbrukning.

Via deras prenumerationstjänst får du produkten automatiskt hemskickad till dig med anpassad tid emellan och 10% rabatt på varje beställning.

HairLust Hair Growth Formula Gummies kan du köpa här.

Kundomdömen med HairLust Hair Growth Formula:

HairLust har ett fantastiskt resultat på TrustPilot, en oberoende sida där man som kund kan lämna en recension om företaget och produkten. Dessa omdömen kan företaget inte själva påverka eller ändra. Läser man kunders omdömen så har de flesta ätit 3 gummies/dag och uppnått resultat redan efter 1-2 månader.

HairLust anmeldelse

Nedan finner du även för - och efterbilder med HairLust Hair Growth Formula från kunder som använt produkten själva:

Före- och efterbild från kund som använt HairLust Hair Growth Formula i 3 månader

För – och efterbild med HairLust Hair Vitamins

Före- och efterbild från kund som använt HairLust Hair Growth Formula i 2 månader

För – och efterbild med HairLust Hair Vitamins

Före- och efterbild från kund som använt HairLust Hair Growth Formula i 1 månad

För – och efterbild med HairLust Hair Vitamins

Ett flertal recensioner finns även att läsa på facebooksidan för HairLust, som exempelvis denna:

Sugarbearhair vitamins

SugarBearHair innehåller många av de ingredienser som även ingår i HairLust Hair Growth Formula.

Sugar Bear Hair vitamins kännetecknas av den kraftigt blåa färgen som är tillverkad av konstgjorda färgämnen och tillsatser. Smaken är fantastiskt god och deras form samt konsistens gör en extra lycklig varje dag. Sugar Bear Hair finns att köpa online och hos utvalda återförsäljare världen över, då det är ett amerikanskt varumärke.

1 burk Sugarbearhair vitamins innehåller 60 enheter vilket motsvarar 1 månadsförbrukning. Precis som med HairLust Hair Growth Formula bör man ta 2 björnar/dag i minst 3 månader för optimal effekt. Sugar Bear Hair är främst populärt på den Amerikanska marknaden där flertal kändisar och influencers marknadsfört produkten. Sugar Bear Hair är både vegetariska och fritt från laktos.

sugarbearhair

Sugarbearhair - Pris

1 burk Sugarbearhair vitamins kostar 349 kr vilket motsvarar 1 månadsförbrukning. 3 burkar kostar 899 kr och räcker för 3 månader.

Sugar Bear Hair erbjuder inte någon prenumerationstjänst.

Kundomdömen och resultat med Sugarbearhair:

Sugar Bear Hair har även de en bra ranking på TrustPilot men ligger inte riktigt på samma nivå som HairLust. Jag har dessvärre inga för - och efterbilder med Sugarbearhair då jag inte själv har en personlig kontakt med företaget men du finner ett flertal bilder på deras egen hemsida.

Slutsats och sammanfattning

Vad kan man då säga om HairLust Hair Growth formula och Sugarbearhair vitamins?

Kikar man närmare på de två produkterna innehåller ena produkten ett fåtal kalorier, medans produkten från HairLust är sockerfri. Hair Growth Formula Gummies innehåller alltså 0 kcal. Vidare innehåller båda produkterna vitamin A, C, D, E, B (B5,B6,B9,B12) och biotin.

Mängden biotin är densamma, 5.000 mig/dos vilket är ett utav de ämnen som påverkar vårt hår mest. HairLust Hair Growth Formula innehåller däremot mer zink och vitamin B5, B6, B9 och B12.

Ovannämnda näringsämnen har alla påvisat positiva effekter och resultat när det gäller forskning på kvinnligt och manligt hår. Du hittar den fulla innehållsbeskrivningen för HairLust Hair Growth Formula här. En annan viktig aspekt att ta hänsyn till är att Sugarbearhair endast är vegetarisk och inte vegansk som HairLust Hair Growth Formula Gummies. Hair Growth Formula Gummies kommer även i två versioner, en för män och en för kvinnor.

Det finns vitaminer, mineraler och näringsämnen, som Zink och Biotin där forskning påvisar en positiv effekt på håret

Maria Hansen

Dietist och näringsexpert

Det finns ingen mirakelkur som ger dig längre hår över en natt och det hela är mycket individuellt. Ett kosttillskott reagerar olika på våra kroppar och effekten varierar. De flesta hälsobutiker uppmanar till att använda kosttillskott i minst 3 månader för att vara säker på att effekten sker.

Det kunderna är överens om när man läser deras omdömen är att produkterna ger mindre håravfall, snabbare hårväxt och starkare naglar. Vill du läsa mer föreslår jag att du tar en titt deras TrustPilot profiler som du hittar nedan:

För att sammanfatta så liknar HairLust Hair Growth Formula Gummies och Sugarbearhair varandra i konceptet. Båda vitaminerna smakar väldigt gott och innehåller ingredienser så som biotin och zink, vilket bidrar till att främja en sund hårväxt. Vill du läsa mer om detta rekommenderar jag vår andra artikel om 10 viktiga vitaminer för håret.

Har du fler frågor eller funderingar går det jättebra att kontakta kundservicen hos både HairLust och SugarBearHair. Vill du få hjälp av en svensk kundservice via Facebook eller e-mail kontakta HairLust kundservice här.

Slutligen så vill jag avsluta med att säga att om du önskar dig ett friskt, längre och vackrare hår så krävs det både inre och yttre skötsel. Jag kombinerar bra och naturliga produkter för håret med ett kraftfull vitamintillskott vilket har förändrat mitt hår avsevärt.

Mitt råd är att pröva dig fram och se vilka vitaminer du föredrar av Sugarbearhair och HairLust Hair Growth Formula. Själv använder jag HairLust Hair Growth Formula Gummies och kan varmt rekommendera produkten.

4,8

4,8 av 5 stjärnor

41 omdömen


8 kommentarer


 • Malin

  Fick rekommenderat HairLust av mina vänner och är verkligen peppad på att testa Gummies! Tror att sådana här kosttillskott kommer komma mer och mer till Sverige, bara att HairLust nu är först och därför är folk väldigt skeptiska :) Egentligen är det ju bara ett vanligt tillskott till håret fast mycket godare!!


 • Karin

  Är det någon här som har testat båda varianterna? Det hade varit intressant att få höra någon med riktigt erfarenhet och betyg från båda hållen.


 • Cornelia

  Jag kan inte tala för Sugarbearhair men jag har däremot testat Hairlust Gummies och de funkar väldigt bra för mig. Förutom att mitt hår blev mkt glansigare och friskare så tycker jag även att mina naglar är bättre! Självklart har jag varit mer noga under denna period med att inte slita på håret och har skaffat nya schampon, balsam och oljor så kan vara kombinationen av allt som gett mig resultatet :)


 • Cornelia

  Jag kan inte tala för Sugarbearhair men jag har däremot testat Hairlust Gummies och de funkar väldigt bra för mig. Förutom att mitt hår blev mkt glansigare och friskare så tycker jag även att mina naglar är bättre! Självklart har jag varit mer noga under denna period med att inte slita på håret och har skaffat nya schampon, balsam och oljor så kan vara kombinationen av allt som gett mig resultatet :)


 • Kristin

  Som jag har förstått det är det typ samma produkt men med samma ingredienser (tror Hairlust har mer biotin?) men smakat båda och tyckte mycket mer om Hairlust hallonsmak!


Lämna en kommentarKommentarer måste godkännas innan de publiceras