• FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 499,-

  • KUNDSERVICE ÖPPEN VARDAGAR 10-16

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Du håller säkert med mig om att det är otroligt svårt att förstå vad alla olika kosttillskott är till för och skillnaden mellan dessa. Här får du en jämförelse i min egen mening av de populära produkterna SugarBearHair och HairLust Hair vitamins.

Ella Pettersson

Skönhetsredaktör

Ella är utbildad journalist från Stockholms Universitet med en kandidat från journalistprogrammet. På sidan om har hon utbildat sig inom skönhet och hälsa, och specialiserat sig inom hårvård på Svenska Frisörskolan. Hon har tidigare arbetat med flertal hårvårdsbutiker, med fokus på inköp och sälj av hårvårdsprodukter.Läs mer om vår skribent.

Då jag själv är mycket förvirrad över skillnader mellan de olika kosttillskotten för hår, har jag sammansatt en jämförelse av hur både SugarBearHair och HairLust fungerar. Genom att läsa denna artikel kommer du få en bättre förståelse över de olika produkterna och dess inverkan.

De båda produkterna har omtalats mycket det senaste året, speciellt i samband med att uttrycket ”Inner Beauty” kom på tapeten och gjorde de väldigt populära. Flertal skandinaviska och internationella ”Beauty Awards” har tillfört en helt ny kategori med fokus på kosttillskott gällande skönhet som verkar inifrån.

De omdiskuterade och tuggbara vitaminerna kategoriseras som kosttillskott tillsammans med dina vardagliga vitaminpiller. På sociala medier ser vi kändisar, bloggare och influencers berätta om sina egna upplevelser och göra reklam för produkterna. Du har säkert hört om SugarBearHair och HairLust tidigare, men nu får du en tydlig bild om vad det egentligen handlar om.

HairLust Hair Gummies

HairLust har en uppsättning av både kosttillskott samt hårvårdsprodukter. Tillsammans erbjuder HairLust optimal vård för håret, med både inre och yttre produkter. Olika produkter har sitt eget verkningsområde, men skapar en synergieffekt när de används tillsammans.

HairLust Hair Gummies är ett prisbelönat skandinaviskt vitamintillskott, som förser din kropp med alla de näringsämnen som är nödvändiga för att växa ett längre och starkare hår. HairLust Hair Gummies innehåller, precis som SugarBearHair, centrala mineraler, proteiner och vitaminer för att främja en sund hårväxt och förebygga håravfall. Vitaminerna i form av gummies har en söt smak av sommarbär och formen är söt och röd.

hairlust hair gummies

Den röda färgen kommer från morotssaft, och inte från karmin som i de flesta fall. Detta gör HairLust Hair Gummies passande för veganer och laktosintoleranta. Vitaminerna är helt baserade på naturliga ämnen vad det gäller sötma och färgämnen.

En förpackning HairLust tuggbara vitaminer räcker en månad och innehåller 90 stycken enheter. Det uppmanas att använda produkten i minimum 1-3 månader för optimal effekt. Du kan köpa produkten online samt i utvalda salonger och skönhetsbutiker.

Precis som Sugar Bear Hair, används HairLust av ett flertal kändisar och du kan läsa deras omdömen och blogginlägg. Fördelen med HairLust är ett lågt prish samt att du sparar pengar vid köp för flera månader. Utöver detta fokuserar HairLust hela sortiment på de behov vi har i de nordiska länderna när det kommer till näring, livstil, klimat och hårvårdsrutiner. HairLust Hair vitamins kan däremot användas av alla, oavsett hårtyp eller hårfärg. Det gäller både kvinnor och män.

HairLust Hair Gummies - Pris

HairLust Hair Gummies kostar 319 kr per förpackning (1 månad) och 699 kr för 3 förpackningar (3 månader)

Köp HairLust Hair Gummies här.

SugarBearHair blå bamse vingummin

SugarBearHair har en produkt i sortimentet, vilket är deras "blåa björnvitaminer". Sugar Bear Hair innehåller många av de ingredienser som ingår i HairLust Hair Gummies.

Smaken är fantastiskt, och deras form och konsistens gör en glad varje dag. Den kraftigt blå färgen kännetecknar Sugar Bear Hair, men uppkommer däremot från konstgjorda färgämnen och tillsatser. Sugar Bear Hair kan köpas online och hos utvalda återförsäljare. SugarBearHair är vegetariska och fritt från laktos. Varje förpackning innehåller 60 stycken enheter och räcker ca 1 månad. Liksom HairLust Hair Gummies, tas 1 vingummi per dag och rekommenderas att användas i minimum 3 månader för optimal effekt. SugarBearHair är främst populärt på den Amerikanska marknaden där flertal kändisar och influencers använder produkten.

sugarbearhair

Sugarbearhair - Pris

SugarBearHair kommer från USA och kostar 349 för 1 förpackning och 899 för 3 förpackningar.

Slutsats och sammanfattning

Både HairLust Hair Gummies och SugarBearHair innehåller hyfsat få kalorier. Bägge vingummin innehåller vitamin A, C, D, E, B (B5, B6, B9, B12) och biotin. Mängden biotin är densamma, 5.000 mcg/dos. HairLust Hair Gummies innehåller mer zink och vitamin B5, B6, B9 och B12. Ovannämnda vitaminer har alla påvisat positiva effekter och resultat när det gäller forskning omkring kvinnligt och manligt hår. Du hittar den fulla innehållsbeskrivningen för HairLust Hair Gummies härEn annan aspekt att komma ihåg är att SugarBearHair endast är vegetarisk, och inte vegansk som i HairLust fall. HairLust Hair Vitamins kommer både för män och kvinnor.

Det finns vitaminer, mineraler och näringsämnen, som Zink och Biotin där forskning påvisar en positiv effekt på håret

Maria Hansen

Dietist och näringsexpert

Det finns inget mirakelmedel som verkar första dagen efter att man tagit dem. Det hela är mycket individuellt hur snabbt ett kosttillskott verkar, och vilken effekt man upplever. Ibland tar det form av minskat håravfall, snabbare hårväxt eller starkare naglar. De flesta hälsobutiker uppmanar till att ta ett tillskott i minimum 3 månader för att vara säker på att effekten sker. Läser du kundernas egna omdömen och recensioner på TrustPilot lägger du märke till att de som äter 3 gummies/dag oftast uppnår resultat redan efter 1-2 månader. Du hittar bägge TrustPilot profilerna (en för varje produkt) nedanför, och ger dig en bättre bild om hur nöjda de är.

HairLust och Sugar Bear Hair påminner om varandra vad det gäller konceptet. Vitaminerna smakar bägge väldigt gott, och ingredienserna inklusive Biotin och Zink bidrar till normalt hår. Du kan läsa mer om vilka vitaminer som styrker håret här.

Har du fler frågor eller funderingar går det jättebra att kontakta kundservicen hos både HairLust och SugarBearHair. Vill du få hjälp av en svensk kundservice via live-chat på Facebook eller e-mail kontakta HairLust kundservice här.

Kom ihåg att vill du få ett friskt, längre och vackrare hår krävs både inre och yttre vård. Jag kombinerar alltid hårvårdsprodukter med fokus på hårväxt, tillsammans med vitaminer från antingen HairLust eller SugarBearHair för optimal effekt.

Jag rekommenderar att pröva dig fram vilka vitaminer du föredrar och som ger dig den bästa effekten. Denna artikel gäller för både kvinnligt och manligt håravfall.

 

För – och efterbild med HairLust Hair Vitamins under 1 månad

För – och efterbild med HairLust Hair Vitamins

4,8

4,8 av 5 stjärnor

41 omdömen


1 kommentar


  • Amelie

    Tack för artikeln! Jag och mina vänner undrar alltid vad skillnaden är då gummies är ett nytt koncept.. skönt att ni vågar jämföra produkter med era “konkurrenter”


Lämna en kommentarKommentarer måste godkännas innan de publiceras